0
kr 329,00 inkl. mva
Engle anheng i citrin.
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Et vakkert smykke i citrin. Ekte sølv med vinge i stål. Håndlaget. Citrinen er en overflodsstein.

Fysisk kan citrine hjelpe fordøyelsen, øke din evne til å visualisere, og å balansere skjoldbruskkjertelen. Stenen er gunstig for det endokrine og fordøyelsessystemet - den renser og eliminerer bort giftstoffer som har bygget seg opp i kroppen. Citrin har makt til å gi ro og berolige mennesker i et stressende og sårende forhold. Får sår til å gro fortere.

Citrin kan brukes om natten for å eliminere frykt og mareritt. Den kan eliminere selvdestruktiv atferd eller tendenser til disse, og hever derved selvfølelsen og egenverdet. Denne steinen kan brukes til å gi høyere selvtillit og for å beskytte din aura. Hjelper mot depressjon. Det bremser infeksjoner i nyre og blære, hjelper på øyeproblemer, øker blodsirkulasjonen, detoxifiserer blodet, aktiverer thymus, og balanserer skjoldbruskkjertelen. Citrin har en oppvarmende og lindrende effekt som styrker nervene. Citrin er en eliminator (en fjerner), den lindrer forstoppelse og fjerner cellulitter. Som en eliksir, er det nyttig de som har menstruasjonsproblemer og menopausale symptomer. Den balanserer hormoner og lindre utmattelse.

Citrin er en lykkelig og sjenerøs stein. Det oppmuntrer til deling, mens den hjelper deg å opprettholde din formue. Citrin har makt til å formidle glede over alle som ser det. Den er utmerket for å overvinne depresjon, frykt, og fobier. Det øker din selvfølelse og selvtillit, og fjerner destruktive tendenser. Stenen hjelper deg til å utvikle en positiv holdning og å se fremover, lære deg å gå med strømmen i stedet for å holde på fortiden. Den hjelper også på å overvinne vanskeligheter i kommunikasjon.
 
 
Citrin forbedrer din individualitet (selvstendighet), forbedrer bærerens motivasjon, aktiverer kreativiteten, og oppmuntrer til selvutfoldelse. Stenen bidrar til å gjøre deg mindre følsom, særlig for kritikk, og oppfordrer deg til å ta konstruktiv kritikk for å videreutvikle deg. Den fremmer glede over nye erfaringer du gjør, og oppmuntrer deg i å utforske alle mulige løsninger og stier, til du finner den beste løsningen.

 
Stenen  aktiverer kronechakraet og åpner for  intuisjon. Den fremmer indre ro, slik at visdom kan dukke opp. Den hjelper til med å fordøye informasjonen, analysere situasjoner, og veilede deg i positive retninger. Citrin overvinner frykt for ansvar og hjelper deg til å bli mer følelsesmessig balansert.


Som medlem av kvarts familien, kan citrin brukes på samme måte som krystall / klar kvarts. Fordelen er at den gule fargen legger solenergi til.


Tekst Cathrine Kristiansen
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i karneol og aprikosagat
kr 499,00 kr 799,00
Sett i karneol og aprikosagat
Vakkert håndlaget sett med anheng, armbånd og ring i karneol og aprikosagat. Håndlaget av Cathrine-Devida, krystallhealer og klarsynt. Jeg lager smykker med englenes veiledning. I kirurgisk stål slik at man unngår allergi. Karneol er en agat og en kraftig stein for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856