0
kr 250,00 inkl. mva
Engle anheng i amazonitt
Artikkel nr.: engel
Produktets tilstand: ny
Vakkert engleanheng i ekte sølv og amazonitt, med vinger i Tibetansk sølv. Devida sine engler er ekte, berømte og populære. De har vært laget siden 2008. Mange lager englesmykker, men ingen lager slike som vi har. De er helt unike. Våre steiner er fra de beste stedene i verden. Sølvet er fra Amerika, og vi garanterer ektheten når det står ekte sølv. Smykket lages for hånd. Vingen blir bestemt ut fra fasongen og farven på steinen. Vingene skaper ikke nikkelallergi. Alle steiner blir renset og ladet når de kommer, og når det lages smykker av dem. Dette er svært viktig for den som skal bære smykket.


Amazonitt er en grønn variant av feltspaten mikroklin.
Den opptrer i pegmatittganger som er dannet ved relativt lav temperatur. Større forekomster er kjent fra USA, Ural, Madagaskar, Namibia.
Det er også store forekomster i India og Brasil hvor disse steinene kommer fra.
Polert amazonitt brukes som smykkestein og til dekorasjoner..
 Navnet har den fått fra gresk mytologi hvor amazonene var kvinnelige krigere fra et rytterfolk i Kaukasus, og amasonitten ble første gang beskrevet fra Kaukasus i 1785.
Amazonitt er en sten for selvrespekt, trygghet, sjarm og ynde. Den hjelper på hjerne og nervesystemet i og med at den hjelper deg med å filtrere informasjon, samtidig som den gir deg en sterk intusisjon. Intuisjon går på å stole på sin indre informasjon og de tegn som kommer til deg. Du lærer deg å lytte til dette når avgjørelser skal tas i livet ditt.  Du får en større forståelse av din mening i livet og hva ditt kall er.  Amazonitt er en flott sten som hjelper deg i sammarbeid med andre.  Den er bra for en hver person som jobber som kunstner og artist.  Stenen øker kreativiteten og muligheten til å uttrykke seg selv.
Plasser den gjerne over døren for å ønske nye forretninger velkommen og for suksess i eget foretak.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
kr 499,00 kr 699,00
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
Dette erethåndlagetsett i angelaurarosenkvarts,somerveldigvakkert og elegant.Settetbeståravanhengogkjede,armbåndogøredobber.Deterlagetikirurgiskstål. Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856