0
kr 329,00 inkl. mva
Engle anheng i Malakitt
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Et flott anheng i ekte sølv og kirurgisk stål. Engelen er 4,7 cm fra bunn til topp. Ekte malakitt.

Malakitt er en kobberholdig sten. Derfor omgir den bæreren med et sterkt elektromagnetisk felt. Den fjerner negative energier fra auraen og rernser den, samtidig som den balanserer bæreren, og beskytter deg mot ødeleggelsene negative energier kan gi. Den hjelper deg til å holde bena på bakken og ha oversikt over alt i ditt liv. Den hjelper deg i å utvikle deg selv uten at frykt skal stoppe deg. Malakitt finner frem barnet i deg slik at du kan bli gjenfødt i lyset. Det er viktig at du tilgir barnet i deg selv. Det hjelper deg i å gå videre. Spesiellt hvis barndommen din var traumatisk og vanskelig. Stenen er myk for sjelen og den hjelper deg i å gi slipp. På den måten kan du få en ny begynnelse i livet ditt. Stenen er god for konsentrasjon og er til stor hjelp for deg fysisk og psykisk på de fleste områder. Den hjelper til med å finne balanse mellom sjel og ego, og fjerner blokkeringer som hindrer inspirasjon, kreativitet, kjærlighet og lykke. Malakitt er en sten for maifestasjoner og det å nå sine mål. Hvis du har selvdestruktive tanker i kjørlighetslivet så hjelper stenen deg i å finne og forstå ekte kjærlighet. Generellt god sten til å gi stabilitet og balanse.

 Malakitt bygger opp styrke og vekst i livet ditt. Gravide kvinner har godt av å bruke denne stenen. Den er også god for mennesker med smerter i hjertet og astma. De optiske nervene i øynene kan bli styrket hvis du bader dem daglig i malakittvann. Den healer mennesket mot sykdommer som kommer av stråling, asma, svulster og leddgikt.

Tekst. Cathrine Kristiansen.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856