0
kr 329,00 inkl. mva
Engle anheng i Krysokolla
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny

Vakkert anheng formet som en engel. Steinen er krysokolla. Ekte sølv og vinge i stål. Håndlaget. En skikkelig healingengel.

Du dras till denne steinen fordi du vil vite mer om din egen kapasitet og dine egenskaper.

At du har steinen hos deg forteller at du vil utvikle deg selv og ta nye steg i denne utviklingen. Steinen forsterker din identitet og får fram ditt sanne jeg, slik at du kan uttrykke det gjennom handling, ord og bilder.

Steinens energi hjelper deg til å finne din egen åndelige energi og inspirasjon. Krysokolla kalles også for kjærlighetens stein og er et symbol for skjønnhet, kjærlighet og balanse. Den forsterker intuisjonen og støtter deg i din åndelige utvikling. Den forsterker de feminine kvalitetene og har en avstressende innvirkning. Stenen er god å bruke i meditasjon og ved visualisering, og hjelper på nervøsitet. Den symboliserer horisonten hvor himmelen møter havet eller forbindelsen mellom det mentale og følelsene. Den gir deg kraft til å snakke rett fra hjertet og gi ord til ditt innerste vesen.
Den fjerner frykt og skyldfølelse og er spesielt for hals- og hjertechakraet.

Steinen stimulerer også hals og lunger. Det er poetens stein. Krysokolla hjelper deg og bli hel, her og nå og der det indre møter det ytre, der uendeligheten møter nåtiden. Den er en venus-stein - ett symbol for skjønnhet, kjærlighet og harmoni. Den er myk og snill men kraftfull.

 

 

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
kr 499,00 kr 699,00
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
Dette erethåndlagetsett i angelaurarosenkvarts,somerveldigvakkert og elegant.Settetbeståravanhengogkjede,armbåndogøredobber.Deterlagetikirurgiskstål. Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856