0
kr 379,00 inkl. mva
Armbånd og pendel i tigrøye
Artikkel nr.: Healingstein
Produktets tilstand: ny
Arnbånd og pendel i tigerøye. En bergkrystall sitter i midten av armbåndet for å forsterke tigerøyets egenskaper.Tigerøye samler energi til å møte utfordringer, gir bakkekontakt,

symbol på indrestyrke,  ansporer  til  optimisme,

 balanserer yin-yang-energi, øker kreativiteten.

Tigerøye gir oss det fornødne mot til å handle, når vi har funnet den riktige måten å gjøre tingene på.Gir jordforbindelse, styrker overblikket, gjøre bekymringene mindre, får blod til å størkne hurtigere. Tigerøye  kombinerer ånd og materie med energisenter 2 og 3 som sitt område, det vil si harachakraet og solar plexus. Dette er en energirik stein som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, følsomhet og intuisjon.

Reduserer usikkerhet, tvil, bekymringer, sjalusi, misunnelse, spisevegring og trassighet.

Beroligende.

Varierer i størrelse og utforming. Steinen beskytter mot øyesykdom, hypokonderi, se seg selv, mot og styrke, ansvarsfølelse, se alle sider av en sak, klarhet, jording, viljekraft, heve seg over begrensninger. Dette er en stein som er bra for å øke sjøltilliten. Den motvirker også hypokonderi og generelt psykosomatiske lidelser. Den gir styrke og utholdenhet og vilje til å overvinne hindringer. Den kan roe ned nervøse spenninger (som ofte er forbundet med følelser og sex). Hvis du har et forhold, kan den også hjelpe deg til å "tune inn" på din elskede på en telepatisk måte.

 Tigerøyet forbinder solenergiens varme og lidenskaper gjennom den gule fargen sammen med den brune fargens jordbundne energi.

Steinens navn henviser til dens energi som drar frem egenskapen til å se like klart og tydelig hvordan tingene er, som tigeren gjør. Tigerøye har mye kraft i seg, og de som bruker denne steinen kan forbinde seg med sin indre styrke og bruke den fornuftig. Tigerøyet styrker viljen og selvtilitten hos de som går med den på seg, og den gir god beskyttelse.

 Steinen har forbindelse med magesenteret som er det laveste følelsessenteret hvor man kjemper med følelser som mindreverdighet, usikkerhet, tvil, angst, bekymringer, trass, sjalusi, og misunnelse.
Tigerøyet hjelper oss å overvinne disse følelsene og styrker selvtilliten.

 For de som er fulle av bekymringer, er det godt å ha tigerøye i lommen og ta den i hånden av og til. Mange av de følelsene som vi oppfatter gjennom magesenteret kommer ofte frem som magesmerter.
Hvem kjenner ikke mageknip når vi har bekymringer?
I slike tilfeller er det utmerket å velge tigerøye som reisekamerat, eller legge steinen på magen til smerten forsvinner.  Pga forbindelse med magesenteret er det naturlig at tigerøyets healing egenskaper blir forbundet med fordøyelsesorganene, tykktarmen, milten, og bukspyttkjertelen.
Det er derfor den brukes til healingutleggelse ved andre og tredje energisenter.

Mange legger tigerøye på øynene hvis de er trette eller ved tinningene for å redusere hodepine.

 Sammen med steinen følger det mere maskulin energi, og den styrker følsomhet og intuisjon og kobler sammen det åndelige og det fysiske. For klarsynhet og visjoner men den er også jordnær.
Fokuserer på hukommelsen og virker beroligende på tvil og misunnelse. Hjelper til å rense blodsystemet for alskens gifter. Styrker vilje, selvtillit og intuisjon

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
kr 200,00 kr 500,00
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
Witch Magic LightWork Program Dette systemet innvier deg med energiene til magi og universell kreativ kildeenergi. Symbolet hjelper deg raskt og enkelt til å koble deg til energien. Du får sertifikat, og kan innvie andre. Å ha papirer på alternative kurs kan bygge opp din egen praksis som healer og alternativ...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856