0
kr 469,00 inkl. mva
Armbånd og ankel lenke. Ekte sølv og turmaliner
Artikkel nr.: Turmalin
Produktets tilstand: ny
Armbånd ogankellenke iturmalin.Jegharbruktgul,brun,rosa,grønn,blå og sortturmalin idettearmbåndet.Håndlaget avCathrine-Devida iektesølv. 
Turmalin er en skikkelig kraftig healing-stein, og den kan være i mange farger. En turmalin-stav med både rosa og grønne striper anbefales på det varmeste, og masser gjerne chakraet med den butte enden.
Tradisjonelt er det sagt at turmalin fordriver frykt og negativitet, beroliger nervene, gir inspirasjon og fordriver bort sorg. Sensualiteten din kommer mere frem, konsentrasjon og veltalenhet forbedrer seg, og balansen i kjærlighetsforholdet ditt blir gjenopprettet. Rosa turmalin gir deg bedre søvn.
Virker mot blodforgiftning, generellt smittsomme sykdommer, anemi og lymfatiske sykdommer. Steinen hjelper mennesker som har vært utsatt for overgrep og vold til å gi slipp på det vonde, slik at det ikke får overtak på livet i nåtid. 
Alle former for turmalin stimulerer det biomagnetiske, elektriske og crystalinske egenskaper i kroppen våres. Denne elektriske effekten stimulerer tilkommunikasjon mellom våre forskjelligekropper. Astralkroppen m.m.  Hjelper på kontakt med engler og oppstegne mestere.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i svart turmalin
kr 299,00 kr 349,00
Englesmykke i svart turmalin
Englesmykke i svart turmalin, ekte sølv og kirurgisk stål. Håndlaget av Cathrine-Devida for healing, beskyttelse og spiritualitet. Cathrine-Devida er sertifisert krystallhealer Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856