0
kr 369,00 inkl. mva
Armbånd og anheng i tigerøye og gul kalsitt
Artikkel nr.: TIG1202KAL
Produktets tilstand: ny
Armbånd i tigerøye med hjerte i gul kalsitt, og Hjerteanheng i gul kalsitt. Håndlaget for best krystallkraft. Dette har en nydeligenergi og vakre farger.


Kalsitt har god effekt på det 3., 4. og 6. energisenter som er solar plexus, hjerte og pineal / tredje øye chakraet. Reduserer illusjoner, bra til meditasjon, styrker lysmengden, forbindelse med åndelige veiledere, øker styrke, evne til tilpasning, forbindelse med sjelestjernen, følelsesmessig balanse, munterhet, letthet, reduserer angst og stress. Kalsitten varierer i størrelse og utforming. Kalsitt er i stand til å bringe ro og balanse, mellom våre følelser vår fornuft og intellekt, en av de ting travle nåtidsmennesker, kan ha vanskeligheter med å håndtere.

Kalsitt beskytter og hjelper og nedsetter vår sårbarhet, slit at vi blir rolige og veloverveide.

Tigerøye er en fantastisk kraftfull stein, som tiltrekker suksess og overflod i livet ditt. Steinen vibrerer på hell, penger, suksess, lykke og overflod. Steinen avslører sannheten for deg, i de situasjonene der det er nødvendig. For å kunne tiltrekke deg alt dette, må du ha et åpent sinn og et positivt syn på livet. Dette hjelper tigerøye deg med, samtidig som du holder deg jordet. Du trenger også forståelse til å forstå den syklusen du er i, på nåværende tidspunkt. Det handler om å gripe muligheter, og å forstå hvilke hindringer som står i veien. Steinen gir skarpsindighet, og hjelper deg til å få gjennomslag i møter og saker.

Brukes til beskyttelse, spesielt mot mørk magi. Har vært brukt mot dette i lang tid bakover i historien.

Tigerøye balanserer dine feminine og maskuline sider, også kalt for Yin og Yang. Med å ha dette i balanse, vil du få en klarere innsikt, og en økt trygghet på deg selv. Du trenger å gjennomføre både maskuline og feminine avgjørelser i livet, siden livet består av å bruke både hodet og hjertet. Sammarbeidet mellom hjernehalvdelene vil også fungere bedre. Steinen er energirik, og hjelper deg til å klare tunge dager
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856