0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd med serpentin og golden rutilkvarts
Artikkel nr.: Serpentin
Produktets tilstand: ny
Armbånd i serpentin og golden rutilkvarts. En citrin pynter opp i midten av armbåndet. Kraftige steiner i kombinasjon. 
 
Golden rutilkvarts er en sterk forsterker Den bringer intens energi. Siden den er i kombinasjon med bergkrystall, vil den skape en utrolig vibrasjon. Denne prosessen kan stimulere din åndelige kreativitet, og din evne til å manifestere det du ønsker i livet ditt, gjennom loven om tiltrekning og intensjon. Disse steinene er kraftige forsterkere av dine tanker, slik at du kan ta kontakt med det guddommelige sinn og motta guddommelig inspirasjon, og dette har potensial til å aktivere din kreativitet.
 
Bring din Serpentin med ut i naturen og mediter med den der, og det menes at den der kan gi deg kontakt med natur-devaer og samtidig gi en fin kontakt til din skytsengel.
Serpentin trekker følelsene opp til overflaten og er god ved regresjoner og visualisering.
Serpentinen kan også skape kontakt med din indre kvinne. En mann som jobber med sine evner trenger også kontakt med den feminine energien. 
Fysisk kan Serpentin stimulerer hjerte, lunger og hypofyse.
Du kan med stor fordel lage drikkeessens som inntas på tom mave, dersom du lider av kvalme.
 
Serpentin symboliserer fred og ro. Det er en blid sten, som er god til avstressning og meditation.
Den hjelper oss til å ”fordøie” våre følelser. Den setter oss først i forbindelse med eventuelle ubearbejdede, fortrengte følelser, og vil så hjelpe oss til å akseptere og integrere dem.
Stenens energi er meget blid, hvilket gjør at den arbeider med dine feminine sider.
Dette gjelder også for menn, som mange ganger har stort behov for denne steinen.
 
Citrin er en lykkelig og sjenerøs stein. Det oppmuntrer til deling, mens den hjelper deg å opprettholde din formue. Citrin har makt til å formidle glede over alle som ser det. Den er utmerket for å overvinne depresjon, frykt, og fobier. Det øker din selvfølelse og selvtillit, og fjerner destruktive tendenser. Stenen hjelper deg til å utvikle en positiv holdning og å se fremover, lære deg å gå med strømmen i stedet for å holde på fortiden. Den hjelper også på å overvinne vanskeligheter i kommunikasjon.
Citrin forbedrer din individualitet (selvstendighet), forbedrer bærerens motivasjon, aktiverer kreativiteten, og oppmuntrer til selvutfoldelse. Stenen bidrar til å gjøre deg mindre følsom, særlig for kritikk, og oppfordrer deg til å ta konstruktiv kritikk for å videreutvikle deg. Den fremmer glede over nye erfaringer du gjør, og oppmuntrer deg i å utforske alle mulige løsninger og stier, til du finner den beste løsningen.
Stenen  aktiverer kronechakraet og åpner for  intuisjon. Den fremmer indre ro, slik at visdom kan dukke opp. Den hjelper til med å fordøye informasjonen, analysere situasjoner, og veilede deg i positive retninger. Citrin overvinner frykt for ansvar og hjelper deg til å bli mer følelsesmessig balansert.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Rudraksha med bergkrystall
kr 209,30 kr 299,00
Rudraksha med bergkrystall
Vakkert anheng med 4 ansikters rudraksha og bergkrystall. Ekte sølv med kjede I ekte sølv. Dette anhenget er i ekte sølv og er håndlaget og ladet. Sølv forsterker rudraksha. Rudraksha (Sanskrit: rudrākṣa = Shivas øye ) er frøkapsler av ulike arter Elaeocarpus trær som i tusenvis av år har vært brukt...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856