0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i topas, turmalin, ametyst og tanzanitt
Artikkel nr.: Armbånd
Produktets tilstand: ny
Håndlaget armbånd for healing i blå topaz, rosa turmalin, tanzanitt og ametyst. Steinene er av ypperste smykkekvalitet. I låsen sitter detbet lite hjerte for kjærlighet.  I samme kolleksjon hører det til matchende øredobber, som man kan kjøpe utenom.  
Topas er god dersom du vil gjøre deg fri fra fra et avhengighetsforhold. Både menneskelig og dersom det dreier seg om avhengighet til alkohol, medisin, tobakk, eller stoff. Topas renser blod og sinn og gir oss mot til å stå alene, uten støtte av andre Topas har også ry for å lære oss å gi omsorg og kjærlighet til våre medmennesker. Den skal også gi god og dyp søvn, samt et optimistisk sinn. Topas avslører og beskytter mot uærlige mennesker. Hjelper på uteblitt menstruasjon. God for lever, fordøyelse, blodkar og kretsløp. Loyalitet og sannhet.
Rosa turmalin er for kjærligheten. Den åpner ditt hjerte for kjærligheten både for deg selv og andre. Den løser konflikter, fortvilelse og sorg, og den hjelper deg til å virkeliggjøre dine ønsker. Rosevturmalin går på Hjertechakraet. Den er fin å bruke ved alle former for stress og nervøsitet. Bruk den sammen med Kunzit for å fokusere lys, glede og kjærlighet ut i verden.
Bruk den sammen med Sugelit og Koboltkalcit for meditasjon
Bruk den sammen med Psilomelan for forståelse og tilgivelse.
Tanzanite er sagt å virke som en bro mellom det spirituelle og det bevisste. Det er fortalt at den er kraftfull ved at den bringer fred og fordragelighet. Det er sagt at Tanzanite alltid skal bæres på høyresiden av kroppen men jeg har ikke funnet noen forklaring på hvorfor. Tanzanite er stenen for endringer. Den oppløfter og  åpner hjertet. Det er en sten som viser oss hvordan vi skal leve. Mennesker som bærer den, føler den spirituelle kraften løfte, og bringer mot til bæreren til å hjelpe andre. Dette fordi den hjelper bæreren til å forstå at deres egne individuelle sannhet er sammenkoblet med den universelle sannheten, og at de to utfyller hverandre. Bæreren vil være godt jordet i sannheten, naturen og det spirituelle.
Ametysten gir ro, rensing og forvandling, fremmer åndelig bevissthet og tilfredshet, egner seg utmerket til meditasjon, god ved søvnløshet, absorberer negativ energi, motvirker luftforurensning. Den har helende egenskaper og kan hjelpe til med åndelig oppvåkning. Den er rensende og kreativ Den demper sterke emosjonelle følelser og kan også brukes i forbindelse med rusmisbruk. Ametysten hjelper oss til å forstå at det finnes noe som er over oss og at våre begrensninger er først og fremst i våre egne tanker. Ametysten har en rekke gode egenskaper, men hovedstyrken ligger i å styrke en åndelig følelse, og dermed styrke virksomheten til høyre hjernehalvdel, det tredje øye og hypofysen. Når man har ametystspisser (naturlige spisser) hengende rundt halsen er det riktig å la spissen vende ned. På den måten retter energistrømmen fra ametysten seg inn i kroppen.
Den har 6. og 7. energisenter som sitt område.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
3 kraftulle heksekurs
kr 1 000,00 kr 2 100,00
3 kraftulle heksekurs
Kurs i Magic Reiki, Elemental Reiki og Heart of the witch empowerment Reiki. Hvis det bor en heks i deg, eller wicca kan dette være et bra kurstilbud for deg. Det samme hvis du ønsker å lære å praktisere magi. Vi kjører et tilbud nå, der du får kursene med 3 individuelle sertifikater utdelt av oss i...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856