0
kr 329,00 inkl. mva
Armbånd i solstein og månestein
Artikkel nr.: Armband
Produktets tilstand: ny
Et nydelig armbånd i solstein og månestein. I bronsje og kobber. Håndlaget med en delfin låsen

Månesten vibrerer på feminin visdom og Gudinnens energi. Den har en reflekterende og beroligende energi. Månesten styrker bærerens intuisjon, psykiske persepsjon, balanse og harmoni. Det sies at den har makt til å oppfylle bærerens ønsker. Det er jo også en grunn til at man bør bære stenen. Stenen lindrer stress, angst og bringer kvinnens hormoner i balanse. Vibrerende med feminin visdom og Gudinnens energi skal man være oppmerksom på at dette topper seg ved måneforandringer. Ved fullmåne har månesten er reflekterende og beroligende energi. Den bidrar til å styrke intuisjon og psykisk persepsjon, og bringer balanse og harmoni med alle rundt bæreren. Stenen sies å ha makt til å oppfylle ønsker. Månestenen gir honnør til Gudinnen i alle kvinner. Den støtter deg til å ha et balansert fokus i livet. Til mat, til sex, til aktiviteter og meditasjon. Balanse til alle ting er nøkkelordet. Ikke for mye og ikke for lite. Månesten lindrer stress og angst og balanserer kvinners hormoner. Stenen forbedrer din intuitive følsomhet via følelser, og gjennom å gjøre deg mindre overveldet av personlige følelser. Større fleksibilitet og flyt i livet med andre ord. Månesten hjelper deg til å bli mer komfortabel med din feminine side. Se på den siden som din styrke og ikke svakhet. Den hjelper deg i å være mer bevisst på det faktum at alle ting er en del av en syklus, og at alt er i konstant forandring. Det er en anbefalt sten for bønder og gartnere, artister, dansere og unge menn. Det er ikke bare en sten for kvinner. Intuisjon er en kvinnelig følelse, og mannen trenger det for å utvikle sitt klarsyn.Solsten er en stein med stor viljestyrke, mental klarhet, åpenhet og varme. Stenen er i besittelse av lederegenskaper, noe som kan komme bæreren til gode. De som føler seg kallet til å være ledere vil se at solsten hjelper med å bygge opp gode lederegenskaper og positive nettverk. Her er kombinasjonen Angel Aura sten og solsten fantastisk med hensyn til nettverksbygging og kommunikasjon, komme i kontakt i forretningsverden osv. Solsten gir disiplin og mot til å gå videre på ideer og tanker som kan gå imot strømmen, men som viser seg å være godt på sikt. Mennesker som blir holdt tilbake av frykt, dårlig selvtillit og tvil, vil ha godt av å invitere solstenen inn i livet deres.
Solsten avslører ego og hjelper bæreren til å søke sitt høyeste potensiale. Stenen avslører uærlighet og gir deg lyst til å være sannferdig.

Solsten og månesten jobber fantastisk sammen. De er ying (månesten) og yang (solsten) Sammen skaper de den fullkomne harmoni.
Når dine chakraer er svake så lyser solsten dem opp. Den er med andre ord en vitamininnsprøytning for dine chakraer.

Stenen gir hell, lykke og glede. Den gir også hell i spill.
Bruk solsten for å kutte korder og negative bånd til andre mennesker. Du kan sette stenen på chakraene dine for å hjelpe til med dette arbeidet. Er du et typisk ja menneske har du nytte av å bruke solsten, for å løsne deg fra følelsen av å måtte hjelpe andre mennesker til en hver tid, på bekostning av deg selv (healingavtaler)

Stenen reduserer magesår og kronisk sår hals. Den har også vært brukt til idrettsutøvere for å helberede brusk og ben samt verkende føtter og rygg. Solsten løser opp seksuelle ubalanser. Har du problemer med lyst og lidenskap er dette stenen for deg. Den påvirker stort sett alt som har med vår seksualitet å gjøre, som f.eks. lyst, nærvær, spontanitet og kreativitet. Den vekker begjær så bruk den gjerne sammen som par hvis dere har mistet gløden. Bruk den gjerne forebyggende også.
Solsten virker positivt mot depresjon.

Generell virkning av solsten forsterkes med rav og månesten.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Rudraksha med bergkrystall
kr 209,30 kr 299,00
Rudraksha med bergkrystall
Vakkert anheng med 4 ansikters rudraksha og bergkrystall. Ekte sølv med kjede I ekte sølv. Dette anhenget er i ekte sølv og er håndlaget og ladet. Sølv forsterker rudraksha. Rudraksha (Sanskrit: rudrākṣa = Shivas øye ) er frøkapsler av ulike arter Elaeocarpus trær som i tusenvis av år har vært brukt...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856