0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i snøfnugg obsidian, røykkvarts og hematitt
Artikkel nr.: Jording og healing
Produktets tilstand: ny
Et nydelig armbånd som er laget for å jorde sin eier. I røykkvarts, hematitt ogsnøfnuggobsidian. Håndlaget av Cathrine-Devida i kirurgisk stål.

Hematitt er spesielt effektiv på jording og beskyttelse . Det harmoniserer kropp , sinn og ånd . Hematitt oppløser negativitet og beskytter auraen fra negative energier , gjenopprette fred og harmoni i kroppen. Psykologisk sett er hematitt sterk og støtter sjenerte kvinner , øker selvtillitenog overlevelsesevne , forbedrer viljestyrke og pålitelighet , og gir tillit . Denne steinen fjerner selv begrensninger og hjelper med ekspansjon

Den er nyttig for å overvinne avhengighet og tvangshandlinger. Du får hjelp til å oppfylle ønsker. Hematitt healer avhengigheter som overspising, røyking, alkohol og pilleavhengighet. Mentalt stimulerer hematitt til konsentrasjon og fokus. Steinen forbedrer hukommelsen, og gir deg kraft til å se dine egne tanker og ønsker. Denne steinen bringer sinnets oppmerksomhet mot de grunnleggende overlevelsesmekanismene, og hjelper en til å sortere ut alle typer problemer. Spesielt kvinner har en tendens til å la alle problemer "falle" i hodet på en, noe som gjør at de ikke vet hvilket problem de skal starte med, og hvordan de skal løse ting. Hematitt viser deg at problemene er til for å overvinnes, og for at du skal vokse.

Røykkvarts: Denne krystallen er en sann lysbærer. Det skulle man ikke tro, siden den er så mørk. Steinen er meget jordene, og gir fysisk og psykisk beskyttelse mot negative energier. Den beskytter også mot det onde øyet. De fleste mennesker har følelsesmessige blokkeringer av noe slag. Negative følelser som sinne, sjalusi, selvforakt og frykt helberedes, ved at du får innsikt i sakens kjerne. Da først kan dette forløses. Siden røykkvarts bringer lys i alle dine mørke kroker, vil den letne sorg og savn. Denne vakre brune krystallen bør bæres av de som tenker på selvmord som eneste utvei. Den vil holde deg i livet, og lyse opp veien ut av problemene.

Snøfnuggobsidian. Obsidian (Vulkansk glass) er en bråkjølt lava som størknet til glass. Mest kjent fra Nord-Amerika hvor indianerne brukte den til steinredskaper slik som vi brukte flint. Hvite små kvartskrystaller danner et gråhvitt mønster i den svarte obsidianen og gitt den navnet snowflake (snøflak) obsidian. Grensesetting, finne de riktige målene og nå dem. God til visualisering. Dette er enn rotchakrakrystall. Hvit og svart - indre og ytre syn, sannhet om en selv, viser vei til vekst og utvikling. Hjelper til med å dempe uro og redsel i tider med stor omveltning og forandring.

 

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856