0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i rose jade,angel aura og ametyst
Artikkel nr.: Kjærlighet og spiritualitet
Produktets tilstand: ny
Nydelig armbånd i skogsbær farger. I rosejade, ametyst og angel aura kvarts. Håndlaget av krystallhealer Cathrine-Devida i noen få eksemplarer. Dette er åndelighet, spiritualitet, kjærlighet og engle energi.

Angelaura kvarts: Kvarts er plassert i et kammer med høy temperatur høyt trykk, og blir blandet med fordampet sølv. Dette er virkelig en master krystall healer, som har opplysning som et av sine viktigste mål. Angel Aura Quartz har en energi som kan styrke ens intuisjon og kommunikasjon, roe ens nerver og forsterke dine mentale evner. Den får din indre skjønnhet frem, samtidig som den tiltrekker seg rikdom og suksess.

Jade gir styrke til hjertet og sender healende energier dit. Den styrker nyrene, nervesystemet og immunsystemet og gir god helse til de organene som har med blodomløpet å gjøre. Jade i alle dens farger er veldig beskyttende, og roer negative følelser på alle nivåer. Tiltrekker kjærlighet. 
Ametyst aktiverer åndelig bevissthet, åpner intuisjon og forbedrer synske evner. Den har sterke helbredende og rensende krefter. Den oppfordrer til nøkternhet, har en tankevekkende effekt på ulike typer stimulans. Den vakre lilla krystallen beroliger og stimulerer hjernen, og hjelper deg med å bli mer fokusert, få bedre hukommelse og bedre motivasjon. Den hjelper til med å tømme hodet for unødvendige tanker og rot. I tillegg styrker den immunforsvaret og helbreder ubalanser som ligger i kroppen
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Armbånd i malakitt og månestein
kr 220,00 kr 400,00
Armbånd i malakitt og månestein
Nydelig armbånd for kvinner og menn i ekte kobber. Steinene som er brukt er regnbue månestein og malakitt. Malakitt er bevisst brukt for sitt høye innhold av kobber. Håndlaget og kan spesialtilpasses til ditt håndledd, uten ekstra kostnad. Malakitt er en kobberholdig sten. Derfor omgir den bæreren med...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856