0
kr 400,00
kr 220,00 inkl. mva
Armbånd i malakitt og månestein
Artikkel nr.: kobber
Produktets tilstand: ny
Nydelig armbånd for kvinner og menn i ekte kobber. Steinene som er brukt er regnbue månestein og malakitt. Malakitt er bevisst brukt for sitt høye innhold av kobber. Håndlaget og kan spesialtilpasses til ditt håndledd, uten ekstra kostnad.

Malakitt er en kobberholdig sten. Derfor omgir den bæreren med et sterkt elektromagnetisk felt. Den fjerner negative energier fra auraen og rernser den, samtidig som den balanserer bæreren, og beskytter deg mot ødeleggelsene negative energier kan gi. Den hjelper deg til å holde bena på bakken og ha oversikt over alt i ditt liv. Den hjelper deg i å utvikle deg selv uten at frykt skal stoppe deg. Malakitt finner frem barnet i deg slik at du kan bli gjenfødt i lyset. Det er viktig at du tilgir barnet i deg selv. Det hjelper deg i å gå videre. Spesiellt hvis barndommen din var traumatisk og vanskelig. Stenen er myk for sjelen og den hjelper deg i å gi slipp. På den måten kan du få en ny begynnelse i livet ditt. Stenen er god for konsentrasjon og er til stor hjelp for deg fysisk og psykisk på de fleste områder. Den hjelper til med å finne balanse mellom sjel og ego, og fjerner blokkeringer som hindrer inspirasjon, kreativitet, kjærlighet og lykke. Malakitt er en sten for maifestasjoner og det å nå sine mål. Hvis du har selvdestruktive tanker i kjørlighetslivet så hjelper stenen deg i å finne og forstå ekte kjærlighet. Generellt god sten til å gi stabilitet og balanse.

 Malakitt bygger opp styrke og vekst i livet ditt. Gravide kvinner har godt av å bruke denne stenen. Den er også god for mennesker med smerter i hjertet og astma. De optiske nervene i øynene kan bli styrket hvis du bader dem daglig i malakittvann. Den healer mennesket mot sykdommer som kommer av stråling, asma, svulster og leddgikt.

Tekst. Cathrine Kristiansen.

Månesten vibrerer på feminin visdom og Gudinnens energi. Den har en reflekterende og beroligende energi. Månesten styrker bærerens intuisjon, psykiske persepsjon, balanse og harmoni. Det sies at den har makt til å oppfylle bærerens ønsker. Det er jo også en grunn til at man bør bære stenen. Stenen lindrer stress, angst og bringer kvinnens hormoner i balanse. Vibrerende med feminin visdom og Gudinnens energi skal man være oppmerksom på at dette topper seg ved måneforandringer. Ved fullmåne har månesten er reflekterende og beroligende energi. Den bidrar til å styrke intuisjon og psykisk persepsjon, og bringer balanse og harmoni med alle rundt bæreren. Stenen sies å ha makt til å oppfylle ønsker. Månestenen gir honnør til Gudinnen i alle kvinner. Den støtter deg til å ha et balansert fokus i livet. Til mat, til sex, til aktiviteter og meditasjon. Balanse til alle ting er nøkkelordet. Ikke for mye og ikke for lite. Månesten lindrer stress og angst og balanserer kvinners hormoner. Stenen forbedrer din intuitive følsomhet via følelser, og gjennom å gjøre deg mindre overveldet av personlige følelser. Større fleksibilitet og flyt i livet med andre ord. Månesten hjelper deg til å bli mer komfortabel med din feminine side. Se på den siden som din styrke og ikke svakhet. Den hjelper deg i å være mer bevisst på det faktum at alle ting er en del av en syklus, og at alt er i konstant forandring. Det er en anbefalt sten for bønder og gartnere, artister, dansere og unge menn. Det er ikke bare en sten for kvinner. Intuisjon er en kvinnelig følelse, og mannen trenger det for å utvikle sitt klarsyn.

Regnbuemånesten

Regnbuemånesten vibrerer på feminin visdom, og Gudinnens energi. Den har en beroligende virkning på mennesker som sliter med frykt. Stenen styrker intuisjon og bedrer psykisk persepsjon, og bringer balanse og harmoni med alle rundt deg. Regnbueeffekten påkaller et spekter av lys, og virker rensende og oppløftende.

Healing Egenskaper:

Månesten hjelper kvinner gjennom svangerskap og fødsel, og gjør det lettere å bære frem barn. På kvinner i overgangsalderen letter den problemer ved å balansere hormonene som forårsaker dette. Stenen balanserer lymfesystemer, magen, bukspyttkjertelen og hypofysen. Den kan redusere hevelser (ødem) og overflødig kroppsvæske.

Hvis du legger din månesten under hodeputen vil den gi deg en fredelig og mer sammenhengende søvn. Den er en god kur mot søvnløshet og dårlig energi som forårsakes av lite søvn. Hvis du sliter med søvnløshet eller dårlig kvalitet på din nattesøvn, så bruk månesten sammen med ametyst. Hvis du skal slanke deg kan månesten være en god støttesten. Stenen balanserer på alle områder. Hvis du fråtser så roer den ned og balanserer det.

Bruk gjerne månesten som erstatter for perle. Perler hatr mange gode egenskaper, men kan gi dystre og nedstemte tanker. Bytt da ut perle med månesten. Sølv forsterker månestenens egenskaper.

Månesten vibrerer på frekvensene: kjærlighet, klarsyn, beskyttelse, synske evner og foryngende.

Kjærlighet, spådom, søvn, hagearbeid, beskyttelse, ungdom, slanking, synske evner.

 Det er viktig at du kjenner på hvordan månesten jobber hos deg. Energiene endrer seg etter månefasene. Noen kvinner må ta den av seg under fullmåne. Kjenn etter når stenen jobber best for deg. Det er en god måte å lære deg selv å kjenne, og hjelpe deg til å være til stede i kroppen din.

 Månesten gir bæreren rikdom og profetiens gave. Den hjelper deg til å koble deg på Gudinnen sin kraft, gjennom din feminine side. Sammen med granat er månesten fantastisk. Denne kombinasjonen avslører sannheten bak illusjoner, og vil hjelpe deg i å avdekke skjulte eller hemmelige fiender.

 Denne herlige stenen forbedrer dine synske evner, slik at du kan spå med stor treffsikkerhet. For sanne søkere av høyere åndelig utvikling og visdom, vil månesten åpne porten til det underbevisste . Er du ikke klar så vil ingenting åpnes opp. Da må du gi det mer tid. Den åpner opp alle dine kanaler når du er klar til det, og kan forvalte denne evnen i deg selv. Det vil være enklere å kommunisere med våre åndelige makter når du bruker månesten.

 Hvis du er en følsom person, så unngå kontakt med månestein i løpet av fullmånen. Du kan bli så åpen for psykiske evner og entreer at det kan være ganske nervepirrende. Hvis du har angst eller er i frykt, så ta av månestenen under fullmåne. Bruk denne steinen når du spår andre og gjør readinger på deg selv og andre. Vær forberedt på hemmelig informasjon som kan komme opp. Kanskje den du leser ikke er klar til å få slik informasjon enda. Dette må du vurdere i hvert enkelt tilfelle. Husk også at du kan speile et annet menneske i en reading. Det den andre sliter med eller har som blokkering, følelser, dolker eller frykter kan være noe du selv sliter med, eller bærer på. Da bør du være til stede i kroppen din og kjenne etter hvor denne speilingen sitter hos deg selv, slik at du kan forløse den. Stenen hjelper deg i å skille mellom det du ønsker og det du trenger, slik at det ikke kommer fra samme sted. Du trekker til deg de riktige tingene som du trenger siden den finner ut hva hjertet egentlig ønsker. Månesten hjelper deg i å oppnå en balanse mellom hjerte og fornuft slik at de kan spille på lag. Kart og terreng stemmer.

 Månesten virker på andre chakra, navle/Harachakraet. Den vibrerer også på tredje øye og kronchakra.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Karuna Ki Reiki 1.-3.Grad!
kr 749,25 kr 999,00
Karuna Ki Reiki 1.-3.Grad!
Du får tilsendt manual på epost. Disse må du lese og lære deg. Du vil motta innvielser fra Cathrine og Dag. Cathrine-Devida og Dag-Halvard Kristiansen er begge Reiki Grand Master og Reiki Master Lærere. Vi holder kurs i USUI, Tibetansk og Karuna Reiki ved jevne mellomrom. Vi er begge Karuna Ki Master,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856