0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i labradoritt og ferskvannsperler
Artikkel nr.: Armbånd
Produktets tilstand: ny
Et vakkert og håndlaget armbånd i labradoritt,ferskvannsperler, ametyst og akvamarin. I låsen sitter et vakkert hjerte, som symbol på kjærlighet . Håndlaget av steiner i god kvalitet. Lås i kirurgisk stål
 
Labradorittkrystaller kan ha et fremtredende fargespill som kalles for labradorescens. Dette skyldes vekslende variasjoner av innholdet mellom kalsium og natrium i krystallene. Fargespillet gjør at labradoritt blir brukt som smykkestein. Bergarten anortositt blir brukt som pryd og bygningsstein når den har et høyt innhold labradoritt med fargespill.
 
Labradoritt er en kraftig stein som gir en magisk hverdag. Bruk denne steinen for å hindre at andre tapper deg for energi. Steinen vibrerer på kontakt med naturånder. Gir mot, klarhet og hjelp til å stå i egen kraft. Du trenger ikke energien fra andre for å være sterk. Det sies at den helbreder mental forvirring og ubesluttsomhet. Labradoritt tillater oss å forstå oss selv på et dypere nivå, den lar oss få vite hvem vi virkelig er. Sakte men sikkert gir vi slipp på alt vi ikke trenger. Den gir beskyttelse og hjelper mot angst.
 
Fysisk styrker labradoritt immunforsvaret, god mot fordøyelsesproblemer og synsforstyrrelser. Sliter du med overvekt kan du med fordel bruke labradoritt. Gjerne i kombinasjon med mookaitt og dolomitt.  
 
Labradoritt tillater klarhet til å komme inn i våre liv. Den gir transformasjon på alle nivåer og er faktisk en av de sterkeste transformasjonssteinene som finnes på jorden. Derfor vil du merke at den gir mulighet for at endringer skal skje, og er spesielt bra for dem som frykter det. 
 
 
Bruk labradoritt sammen med charoitt hvis du sliter med tretthet og dårlig energi.Akvamarin hjelper på absinenser og til å redusere ens avhengighet mot piller og narkotika. Den eliminerer væskeretensjon ved å styrke nyrene, lever, milt og skjoldbruskkjertel, og dermed er den rensende og avgiftende for kroppen. Man laget tidligere briller av akvamarin, og stenen er beroligende på øynene. Plassert på halsen båret i et kort halssmykke vil akvamarin lindre og sende gode vibrasjoner til nakke og halsproblemer. Den vil redusere hevelser og hovne kjertler når den er båret rundt halsen. Hvis du sliter med kroniske betennelser i mandlene kan du få hjelp av å bære et kjede med: akvamarin, turkis, sodalitt, kalsedon og blå topas. Akvamarin har også en gunstig effekt på skjoldbruskkjertelen.
Akvamarin er eiet av havets gudinne. Den har stor tilknytning til havet som element. Stenen har blitt båret av sjømenn og andre som ferdes på havet i lange tider. Sjøhekser renser akvamarinen i havsvann om natten i lyset av fullmånen. Akvamarin er sannerlig en flott, sterk og magisk sten. Hvis du vil øke dine psykiske krefter og vibrasjoner, bør du bære akvamarin. Båret rundthalsen reduserer den intelektet slik at du objektivt kan ta inn informasjon med alle dine sanser. Denne stenen er et must for alle som kommuniserer med engler og gjør readinger på mennesker, stener, hus og dyr.    

Perler fremmer renhet, sannhet, lojalitet, sentrering og ro, personlig integritet, balanserer følelsene spesielt for vanntegn, fremmer kontakt med gudinnen og feminin energi, roer konflikter og traumer, og hjelper deg å bryte fri fra aggressive eller dominerende personer. Perler absorberer det man utsetter dem for, og man må være forsiktig med bruken dersom man er i et negativt humør eller lune, spesielt i perioder med mye emosjonelt kaos, da perlen vil holde på denne energien til den bæres igjen.
 
Magisk bruk: kjærlighet og ekteskapelig lykke, fruktbarhet, penger, holder på god helse, beskyttelse, hell, månemagi, feminine energier, selvaksept, mot, fysisk styrke, . Kombiner med diamant for å forsterke perlens egenskaper. 
 
 Bæres for å sørge for at dine kjærlighetsønsker når ut til den du elsker.
 
 Holdes i hånden mens du visualiserer at penger strømmer inn i livet ditt og at du bruker dem fornuftig. Bær perlen til en levende vannkilde, en bekk, elv, havet, og kast den i vannet for å realisere ønskene dine.
Helbred: stabiliserer hormonproduksjonen (ved å drikke perlevann over lengre tid), mot kroniske hodepiner og migreneanfall (bær perler mot huden), stress, reduserer allergier, magesmerter, forkjølelse, bronkitt, hudproblemer og lungeinfeksjon
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
3 kraftulle heksekurs
kr 1 000,00 kr 2 100,00
3 kraftulle heksekurs
Kurs i Magic Reiki, Elemental Reiki og Heart of the witch empowerment Reiki. Hvis det bor en heks i deg, eller wicca kan dette være et bra kurstilbud for deg. Det samme hvis du ønsker å lære å praktisere magi. Vi kjører et tilbud nå, der du får kursene med 3 individuelle sertifikater utdelt av oss i...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856