0
kr 369,00 inkl. mva
Armbånd i krom-Diopsid
Artikkel nr.: Armbånd
Produktets tilstand: ny

Vakkert armbånd i krom-Diopsid. I låsen henger en engel i ametyst. Derfor bærer den egenskapene til begge disse steinene. I ekte sølv og kirurgisk stål. 

Overblikk  og logikk, og er god for læring. Steinen bidrar til å manifestere ønskede mål. Det har også blitt sagt at den kan forbedre brukerens intellekt, spesielt med hensyn til matematiske og analytiske evner. Diopside antas å lindre aggresjon og stahet, og sies å være knyttet til kjærlighet, engasjement, og hjertekraften. Den healer traumer, delvis ved å få bæreren til å gi slipp gjennom rensende tårer. Spesielt mennesker med mye maskuline energier, kan ha vanskeligheter med å gi slipp. Steinen kan hjelpe deg til å komme i kontakt med den sterke feminine siden, noe som kan bidra til å helbrede aggresjon, stahet, traumer, sorg, depresjon og bitterhet. Du gjenvinner din styrke. Diopside anbefales for foredragsholdere, studenter og kirurger. Erkeengelen Rafael er sterkt knyttet il denne steinen.
 
 Helbredende egenskaper: Diopside antas å helbrede hjertet, lungene, sirkulasjonssystemet, nyrer, muskelsmerter og spasmer. Den er kraftfull på psykiske lidelser. Diopside er en emosjonell healer. Den gjør deg kjent med din doble natur, og hvordan du kan integrere de to halvdelene til å danne en komplett helhet. Krom-diopside er et fantastisk hjelpemiddel når det kommer til rekreasjon av sykdom. Både fysiske, emosjonelle og psykiske.
 
 Tekst Cathrine-Devida Kristiansen
  
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
kr 499,00 kr 699,00
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
Dette erethåndlagetsett i angelaurarosenkvarts,somerveldigvakkert og elegant.Settetbeståravanhengogkjede,armbåndogøredobber.Deterlagetikirurgiskstål. Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856