0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i fluoritt og rosenkvarts
Artikkel nr.: Armband
Produktets tilstand: ny
Vakkert og håndlaget armbånd i fluoritt og rosenkvarts. Lås i sølv og kirurgisk stål. En vakker sommerfugl pynter opp i låsen.

Fluoritt

Fluoritt er svært beskyttende stein, som har til hensikt å trekke til seg negative energier. Den renser og stabiliserer auraen, og er ekstremt effektiv mot stråling fra datamaskinen, og elektromagnetisk stress. Steinen integrerer åndelige energier i kroppen din. Dette betyr at du med fluoritt øker dine intuitive krefter. Du får en høyere innsikt i meningen med livet, og hvorfor du er her. Dine oppgaver blir tydeligere for deg. Fluoritt hjelper deg til å kvitte deg med programmeringer. Du har ikke behov for at dine adferdsmønstre skal gjenta seg, som et dataprogram som bare gjentar sine handlinger. Den åpner opp en dør til din underbevissthet, og bringer undertrykte følelser fram til overflaten. Det er en stein som hjelper deg til å finne sannheten. Hvis du står i en konflikt der du kjenner begge parter, eller på annen måte trenger å opptre upartisk og objektivt, vil du kjenne at fluoritt hjelper deg, slik at du unngår problemer i kjølvann av slike ting.

 Steinen øker din selvtillit, bedrer fysisk og mental koordinering, og motvirker psykiske lidelser Hvis du er skoleelev elelr student er fluoritt en stein du absolutt bør vurdere å bære. Gjerne sammen med citrin. Den hjelper deg til å ta til deg ny informasjon, og fremmer rask tenking. Det er viktig å forstå hvilken effekt dine tanker har på kropp og sjel. I tillegg er du avhengig av å ha følelsesmessig balanse, for at livet skal fungere bra. Fluoritt er en lysbærer av disse energiene. Forminsker en mild trauma. „Jeg finner sannheden hos meg selv.“ Hjelper til med å gjøre ferdig prosjekter man har startet, samt oppgaver man har. Fjerner negativ energi og omdanner den til universelt lys og kjærlighet. I tillegg roer den ned stress.

 Det sies at den reparerer DNA skader og er en kraftig booster mot virus. Den hjelper ved infeksjoner, renser og driver ut det kroppen ikke skal ha. Steinen er god for tenner, celler og bein. Lindrer leddgikt, revmatisme og ryggskader. Hvis du stryker den over kroppen , mot hjertet gir den smertelindring. Den vekker seksuell libido.


Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonellekspressivitet, vennlighet, toleranse, medfølelse og egenkjærlighet.

 Stenen hjelper oss i å leve ut vår åndelige tro,og  forenkler balansering av den emosjonelle prosessen slik at innvielsen til ditt høyere selv kan oppnås. På denne måten får du integrert åndelighet i ditt liv på en naturlig måte.

Rosenkvarts er den ultimate stein i å hjelpe din sjel til å nå det høyeste nivå. Den vil hjelpe deg i prosessen.

Den utvider din bevissthet til å forstå å sette i gang meditasjon og selvutvikling, aksept og balansering. Rosenkvarts  fjernertendenser til å unngå ting som er vanskelige. Den jobber med frykt og mot et liv uten angst og redsel. Du blir mer villig til åakseptere og integrere ny informasjon og samtidig opprettholde en klarhet i intellekt av informasjonen som allerede er oppnådd.

Stenen symboliserer kjærlighet uten grenser. virker inn på det 4. energisentre som er hjertechakraet. Stenen åpner hjertesenteret og reduserer selvbebreidelse og ødleggende følelser. å behøve å tillate mere kjærlighet i ditt liv, å våge å åpne seg mot de som vil gi deg oppmerksomhet og kjærlighet. Stenen virker på glede, åpenhet,spontan glede, omtanke og naivitet. En sten som tillater oss og tilgi. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse. Er du ulykkelig i kjærlighetslivet, er denne stenen fantastisk på å lege sår. Enten hvis du har blitt forlatt eller såret på andre måter. Ved å ha denne stenen i huset beskytter den mot uønskede energier/gjengangere m.m. Bær den som anheng eller armbånd, og du er beskyttet mot alt negativt.

Bruk den gjerne i nærheten av enheter som gir stråling som f.eks datamaskin og mobiltelefon. Da blir du ikke så sliten av å være på data eller å snakke i telefon. Et must for alle de som sitter i slike yrker.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Engel i angelitt
kr 199,00 kr 349,00
Engel i angelitt
Engel i ekte sølv med angelitt. Ekte sølv og kirurgisk stål. Nedsatt siden vi venter inn en del nye steiner. En krystall og stein trenger å sirkulere for å få utføre sin healingoppgave. Disse englene er klare for sine oppgaver. Angelite er en variant av Anhydritt. Det er en fredelig og beroligende stein....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856