0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i citrin og golden obsidian
Artikkel nr.: Håndlaget
Produktets tilstand: ny
Armbånd i citrin og golden Obsidian. Dette laget jeg til meg selv, siden steinene er så kraftfulle sammen. På grunn av flere forespørsler om det, så legger jeg ut 3 stykk. De kan spesialtilpasses uten tillegg i prisen. 

Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer den med guddommelig vilje. Dette øker din evne til å manifestere og skape suksess i verden. Steinen kan hjelpe til med alle problemene som er knyttet til viljen, for eksempel å fjerne de negative effektene av maktmisbruk, klargjøre dine sanne motivasjoner og hjelpe deg med å uttrykke dine gaver i verden. Golden obsidian eliminerer enhver følelse av ego i en konflikt. Å frigjøre seg fra egoet sin involvering, lar du guddommelige krefter få komme til. Brukes i helbredelse, balanserer golden ray gjennom det gyldne energifeltet som Golden Obsidian sender ut. Steinen står også for Kristuskraften og håpet som Jesus bringer.


Citrin er en lykkelig og sjenerøs stein. Det oppmuntrer til deling, mens den hjelper deg å opprettholde din formue.Citrin har makt til å formidle glede over alle som ser det.Den er utmerket for å overvinne depresjon, frykt, og fobier.Det øker din selvfølelse og selvtillit, og fjerner destruktive tendenser. Stenen hjelper deg til å utvikle en positiv holdning og å se fremover, lære deg å gå med strømmen i stedet for å holde på fortiden. Den hjelper også på å overvinne vanskeligheter i kommunikasjon.

Citrin forbedrer din individualitet (selvstendighet), forbedrer bærerens motivasjon, aktiverer kreativiteten, og oppmuntrer til selvutfoldelse. Stenen bidrar til å gjøre deg mindre følsom, særlig for kritikk, og oppfordrer deg til å ta konstruktiv kritikk for å videreutvikle deg. Den fremmer glede over nye erfaringer du gjør, og oppmuntrer deg i å utforske alle mulige løsninger og stier, til du finner den beste løsningen.

 Stenen  aktiverer kronechakraet og åpner for  intuisjon.Den fremmer indre ro, slik at visdom kan dukke opp. Den hjelper til med å fordøye informasjonen, analysere situasjoner, og veilede deg i positive retninger. Citrin overvinner frykt for ansvar og hjelper deg til å bli mer følelsesmessig balansert.

Som medlem av kvarts familien, kan citrin brukes på samme måte som krystall / klar kvarts. Fordelen er at den gule fargen legger solenergi til. 


Tekst Cathrine Kristiansen
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
3 kraftulle heksekurs
kr 1 000,00 kr 2 100,00
3 kraftulle heksekurs
Kurs i Magic Reiki, Elemental Reiki og Heart of the witch empowerment Reiki. Hvis det bor en heks i deg, eller wicca kan dette være et bra kurstilbud for deg. Det samme hvis du ønsker å lære å praktisere magi. Vi kjører et tilbud nå, der du får kursene med 3 individuelle sertifikater utdelt av oss i...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856