0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i blå topas og røykkvarts. Power!
Artikkel nr.: Armbånd for healing
Produktets tilstand: ny
Luksuriøst armbånd med lys og mørk røykkvarts og blå topas. Sommerfugl  i låsen er veldig vakkert, og står for transformasjon. Håndlaget i ekte sølv og kirurgisk stål. Dette armbåndeter det ingen andre som har.
Topas har mange egenskaper på det fysiske plan. Den jobber aktivt fra ryggmargen, og opp til nakken. I tillegg styrker den hjertet. Steinen forbedrer synet, og reduserer betennelser i kjertlene. Den behandler blødningsforstyrrelser, som når kroppen ikke vil slutte å blø. Generelt er den god på betennelsestilstander. Har du problemer med hovne mandler, bør du absolutt vurdere blå topas. Topaz fungerer godt på leddgikt. I India brukes topas for å behandle tilstander i halsen og kusma. Steinen vibrerer positivt på tilstander som hørselsproblemer, struma, sirkulasjonsproblemer, blødning og gikt. Jeg synes topas fungerer godt på mine problemer i tarm og mage. Jeg tåler ikke melk og gluten.
 
Bruk blå topas hvis du plages med mareritt.
Menn med ereksjonsproblemer og prostata kan med fordel bruke blå topas.
 
Blå Topaz er en problemløser som sorterer ut støyen i ditt indre. Det er steinen for sannhet og tilgivelse. Ved å fjerne stilleståendeenergier, sender den energi til de stedene i kroppen. der det er størst behov for det. Topaz helbredende evner er knyttet til åndeligog fysisk fornyelse. Det frigjør spenninger og fremmer følelser av glede og lykke.Den kan hjelpe deg til å oppdage din egen indrerikdom, og hjelpe deg til å oppnå dine mål. Dette er en stein for suksess. Bruk den hvis du vil lykkes på business og karrierefronten. Den bærer også på pengeenergier.Blå topas avslører løgnere og bedragere, og det er jo bra hvis du selv er ambisiøs. Du vil jo ikke at noen skal ødelegge for deg.
 
Topas bærer englene sine vibrasjoner
 
Denne krystallen er en sann lysbærer. Det skulle man ikke tro, siden den er så mørk. Steinen er meget jordene, og gir fysisk og psykisk beskyttelse mot negative energier. Den beskytter også mot det onde øyet. De fleste mennesker har følelsesmessige blokkeringer av noe slag. Negative følelser som sinne, sjalusi, selvforakt og frykt helberedes, ved at du får innsikt i sakens kjerne. Da først kan dette forløses. Siden røykkvarts bringer lys i alle dine mørke kroker, vil den letne sorg og savn. Denne vakre brune krystallen bør bæres av de som tenker på selvmord som eneste utvei. Den vil holde deg i livet, og lyse opp veien ut av problemene.
 
Røykkvarts er en ekte suksess stein. Den vibrerer på overflodsenergier, og har store lykkebringende egenskaper. Alle burde eie en røykkvarts. : ) En sann stein for rotchakraet. Derfor vil du kjenne at den helbereder på organer i magen, nyrer, binyrer, bukspyttkjertel, og reproduktive organer. Den kan bidra til å lindre smerter i hofter og ben, og å kurerer hodepine. Steinen avgifter og regulerer dine kroppsvæsker. Slapp av med en røykkvarts for å lindre stress. Du vil virkelig kjenne at den roer deg ned.
 
Den forbedrer din intuisjon, og fremmer stolthet og glede. En krystall som får deg til å stå i egen kraft. Dette oppnår du ved å bære røykkvarts og meditere med den. Den vil gi deg beskjeder som får deg til å vokse, og en hjelp ut av problemer.Røykkvarts aktiverer flyten av kundalinienergi, og gir deg tilgang til høyere bevissthetstilstander. Men du må be om det og være klar for det. Hvis ikke kan den hjelpe deg til å bli klar.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856