0
kr 369,00 inkl. mva
Armbånd i apatitt og safir
Artikkel nr.: Armbånd
Produktets tilstand: ny
Et kraftfullt armbånd i ekte apatitt og tanzanitt. I midten av armbåndet sitter det en stor kule i ekte safir. Håndlaget. En vakker fjær i stål pryder låsen.

Apatitt jobber med ditt indre syn, forestillingsevne og innlæring av kunnskap. Den er derfor fin for mennesker som studerer. Stenen gir et godt selvbilde. Den får deg i en dypere meditasjon og hjelper til med å klarne tanker. Bruker du denne stenen over lang tid så får den deg til å hoppe ut av ego og inn i ditt høyere selv der bare kjærlighet eksisterer. Apatitt hjelper deg til å gi slipp på områder og ting du ikke trenger ved at den kutter forbindelsen til dette. Dette får deg til å åpne for dine klarsynte og healingevner og kreativitet. Hvis du har problemer med å slippe et menneske eller noe som ikke er godt for deg, så kan det hjelpe å bruke apatitten til å meditere over dette. Blå apatitt gir deg kontakt med spirituelle guider som gir deg svar du ikke alltid kan høre. Den er god på halschakra og hjelper derfor hvis du må prate i store forsamlinger eller i grupper. Den healer hjertet og følelsesmessig uro.
 
Hjelper ved neglerproblemer, allergier, artritt, skjelett, musker og nervesystem. Den hjelper på coordinasjon og til å styrke muskler. Stenen hjelper også en til å nå målene fortere, og har også påvirkning på andre stener, og får dem til å jobbe raskere. Apatitt er en god sten ved vektreduksjon, metabolisme og sender ut energioer som får deg til å spise sunnere. Stenen virker healende på kjertlene. Den balanserer den fysiske, mentale og astrale kroppen samtchakraene.


 

Tanzanitt er stenen for endringer. Den oppløfter og  åpner hjertet.

Det er en sten som viser oss hvordan vi skal leve.

Mennesker som bærer den, føler den spirituelle kraften løfte, og bringer mot til bæreren til å hjelpe andre. Dette fordi den hjelper bæreren til å forstå at deres egne individuelle sannhet er sammenkoblet med den universelle sannheten, og at de to utfyller hverandre. Bæreren vil være godt jordet i sannheten, naturen og det spirituelle. Tanzanite er blitt referert til som en sten som innehar magi til å lage symmentri av dine personlige egenskaper og virkeligheten. Den bringer vilje og hjelp til manifestasjon og øker forståelsen av begynnelse og slutt. Gir indre ro og selvinnsikt. Evne til å se ting overfra. Fremmer nestekjærlighet, og evne til å være fordomsfri. Tanzanite er blitt brukt for å heale ubalanse i ryggsøylen og feil på øynene. Det er også fortalt at denne stenen har brakt mennesker ut av koma.

Safir har i århundrer, blitt sett på som et symbol på himmelen og vokter av uskyld. Stenen er en kjemper for sannhet, en formidler av god helse, og en bevarer av kyskhet. Safir får drømmer til å gå i oppfyllelse. Den gir glede, velstand, indre fred og skjønnhet. Stenen avverger sykdom, og fungerer som en beskyttelse mens du reiser.

I middelalderen trodde folk at safiren kunne undertrykke negative tanker. Stenen har en herdende effekt på den som bærer den. Du tåler mere smerter. I oldtidens Persia, ble safir brukt mot alle slags plager. Ivan den grusomme av Russland uttalte at safir styrket hjerte og muskler, og utrustet en person med mot. I deler av Orienten, var lørdag dagen for å kle seg i blått og til å bære blå safir. Fargen blå og Den blå steinen symboliserte visdom, og sjenerøs tankegang. Stenen er også forbundet med astrologi, og det å studere himmelen og stjernene. Under det 11. og 12. århundre hedret trollmenn safiren mer enn noen annen stein. Den gjorde dem i stand til å høre og forstå hva andre spå og trollmenn tenkte og planla. Safir hjalp dem i å gjennomføre astralreiser, og å forstå høyere vibrasjoner, og ga beskyttelse for de som tok disse reisene. Det samme gjelder for safirens energi i dag.

Safir beskytter mot trolldom og negative energier. Stenen sender det negative tilbake til avsenderen. Den varsler mot skjulte farer. Du kan bruke safir som er flott verktøy til å nå ditt høyeste potensiale. Stenen holder livet ditt sammen hvis du føler at det er på vei til å bli ødelagt. Safir er kraftig transformativ og jobber raskt og drastisk. Den vil hjelpe deg til å koble deg til universets hjerte. Da åpnes du for å få kontakt med engler og andre gudommelige vesener.

Stenen er fantastisk på kommunikasjon mellom mennesker og åndelige veiledere, eller engler. De aktiverer og manifesterer ens livs formål og fokus, og gir deg klarhet i karmiske avtaler. Det gir sjelen din vekst. Psykologisk, hjelper safir deg med å opprettholde ro, og er bra for ens mentale tilstand. Stenen roer nervene, og fremmer mental klarhet, og hjelper med fokus og konsentrasjon. Safir har også blitt brukt som middel for mentale og nervøse lidelser.

Å arbeide med safirer bidrar til å fremme en positiv holdning til livet, fremme selvtillit, motivasjon. Du hjelpes videre mot selvrealisering. Fysisk fremmer safirer generell helse. Stenen gir avkjøling til feber, beskytter mot psykiske lidelser og gjør synet skarpere. En eldgammel oppskrift for synet var å bruke pulver av safir og blande det med eddik. Den samme oppskriften ble brukt til å behandle og stoppe neseblod. Stenen er god for de som plages av revmatisme. Ved behandling av byller og eksterne sår ble safir malt og blandet med melk. Pastaen ble deretter brukt til de rammede områdene. Det sies at safir kurerer magesår.
Cathrine jan. 2013

 

 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856