0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd for menn i hematitt, apatitt og shungitt
Artikkel nr.: For menn
Produktets tilstand: ny
Et stilig og kraftfullt armbånd for menn. I hematitt, apatitt og shungitt. Håndlaget. Lås i kirurgisk stål. Kan justeres til ditt håndledd.


 Hematitt er spesielteffektiv på jording og beskyttelse . Detharmonisererkropp , sinn og ånd . Hematittoppløsernegativitet og beskytterauraenfra negative energier , gjenopprettefred og harmoni i kroppen. Psykologisksett er hematittsterk og støttersjenertekvinner , økerselvtillitenogoverlevelsesevne , forbedrerviljestyrke og pålitelighet , og girtillit . Dennesteinenfjernerselvbegrensninger og hjelper med ekspansjon
Den er nyttig for å overvinne avhengighet og tvangshandlinger. Du får hjelp til å oppfylle ønsker. Hematitt healer avhengigheter som overspising, røyking, alkohol og pilleavhengighet. Mentalt stimulerer hematitt til konsentrasjon og fokus. Steinen forbedrer hukommelsen, og gir deg kraft til å se dine egne tanker og ønsker. Denne steinen bringer sinnets oppmerksomhet mot de grunnleggende overlevelsesmekanismene, og hjelper en til å sortere ut alle typer problemer. Spesielt kvinner har en tendens til å la alle problemer "falle" i hodet på en, noe som gjør at de ikke vet hvilket problem de skal starte med, og hvordan de skal løse ting. Hematitt viser deg at problemene er til for å overvinnes, og for at du skal vokse.
 Hvis du er realfagstudent bør du bruke hematitt. Dette er steinen  for matematikk og tekniske fag. Hematitt er jo bare et annet ord for jernmalm. Den sies å være gunstig for juridiske situasjoner .
Fysisk hjelper hematitt på sirkulasjonsproblemer og sykdommer i blodet. Den støtter nyrene i dens rensearbeid.  Den hjelper til dannelse av røde blodlegemer. Du bør absolutt vurdere hematitt hvis du har jernmangel.  Den kan med fordel brukes på leggkramper, angst og søvnløshet.

Apatitt: Apatitt jobber med ditt indre syn, forestillingsevne og innlæring av kunnskap. Den er derfor fin for mennesker som studerer. Stenen gir et godt selvbilde. Den får deg i en dypere meditasjon og hjelper til med å klarne tanker. Bruker du denne stenen over lang tid så får den deg til å hoppe ut av ego og inn i ditt høyere selv der bare kjærlighet eksisterer. Apatitt hjelper deg til å gi slipp på områder og ting du ikke trenger ved at den kutter forbindelsen til dette. Dette får deg til å åpne for dine klarsynte og healingevner og kreativitet. Hvis du har problemer med å slippe et menneske eller noe som ikke er godt for deg, så kan det hjelpe å bruke apatitten til å meditere over dette. Blå apatitt gir deg kontakt med spirituelle guider som gir deg svar du ikke alltid kan høre. Den er god på halschakra og hjelper derfor hvis du må prate i store forsamlinger eller i grupper. Den healer hjertet og følelsesmessig uro.
Hjelper ved neglerproblemer, allergier, artritt, skjelett, musker og nervesystem. Den hjelper på coordinasjon og til å styrke muskler. Stenen hjelper også en til å nå målene fortere, og har også påvirkning på andre stener, og får dem til å jobbe raskere. Apatitt er en god sten ved vektreduksjon, metabolisme og sender ut energioer som får deg til å spise sunnere. Stenen virker healende på kjertlene. Den balanserer den fysiske, mentale og astrale kroppen samtchakraene.

Shungitt: Forskere har datert alderen på denne stenen til 2 billioner år gammel. Forskere lurer på hvordan denne stenen kunne oppstå for så lenge siden. Stenen innholder for det meste karbon (C). Det fantes nemlig ikke noe liv på jorden da denne stenen ble til. Hvor har den da hentet "materialet" den er bygd av? Det fantes ingen skog på den tiden som den kunne vært laget av. Det var mulig noen bakterier som levde i en oksygenfri atomosfere, selv om man synes det også virker merkelig. Det sies at Gud skapte Shungite for å helberede og redde livet på jorden. Noen profeter mener steder Nord i verden er steder for redning fra katastrofer. Stenen kommer jo fra den Nordlige del av verden. Den finnes bare et sted i verden og det er i Karelen i Russland, nærmere bestemt i Zazhoginskoye nær elven Onega i Shunga regionen. Dette ligger Nord Vest i Russland.  Det finnes flere teorier om hvordan denne svarte stenen oppsto. Noen sier den at en stor meteoritt krasjet med jorden og planeten er kjent som Phaeton. Denne planeten tror man hadde karbonforbindelser. Den kan også ha oppstått av vulkanisk aktivitet. Teorier til tross. Denne stenen er spennende som healingsten. Den beskytter mot skadelige stråler fra elektromagnetisme, datamaskiner, mikrobølgeovner, TV, mobiltelefoner ol. Den er faktisk helt fantastisk når det gjelder dette. Den healer, lagrer, renser, forbedrer, beskytter, nøytraliserer og Fornyer. Den ødelegger og absorberer alt som er skadelig for mennesker og alt som lever for så å gjenoppbygge alt det gode. Den har en ultrahøy frekvens som den omgir brukeren med. Forskere som har undersøkt denne stenen sier at dette er et mirakel. Den beskytter også mot negative energier og "evil eye".
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
24 karat gull. Anheng. Lykke, penger, beskyttelse
kr 228,65 kr 269,00
24 karat gull. Anheng. Lykke, penger, beskyttelse
Anhenget er i 24 karat ekte gull og forestiller en pengesekk. Symbolet står for beskyttelse, overflod, penger og lykke. Gull er et tungt, gult metall med en fantastisk vakker glans. Dens smeltepunkt er 1063 grader Celsius. Rent gull er 24 karat. Det er så bløtt at vi kan forme det uten å varme det opp....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856