0
kr 329,00 inkl. mva
Armbånd for han i onyks og tigerøye
Artikkel nr.: For han
Produktets tilstand: ny
Flott armbånd for han, i onyks og tigerøye . Med ekte tibetanske bønneperler fra Katmandu. På bønneperlene står det Ohm. Det mest hellige og gudommelige ordet som finnes. Et veldig spirituelt armbånd. Kan brukes av henne, selv om armbåndet har et maskulint preg. Håndlaget av Cathrine-Devida. Passer alle. Ved behov justerer vi det etter dine mål.

er en type Agat med og uten striper, som finnes i forskjellige farger. I India blir den ansett som et symbol på suksess, i Kina - et symbol på sorg og smerte. Disse motstridende egenskapene til Onyks, gjør den til en ekstra spennende stein. Onykser en steinen for det bestemte menneske, og en venus stein. Steinen sender ut energi og makt. Derfor passer den godt til politikere og andre mennesker i maktposisjoner. Steinen sies å hindre plutselig død, og beskytter mot attentat. Når du bærer onyks i ekte sølv, helbereder den depresjon, mørke tanker, søvnløshet og hjerteproblemer. Den gir deg et ønske om å leve. Å fortsette.
Bærer du onyks vil du bli mer selvsikker. du vil også høres i forsamlinger, og forsvare dine synspunkter med stor utholdenhet. 

Grønn onyks har alle egenskaper til onyks. Det er en beroligende stein som lindrer angst og bekymringer. Du kommer på plass i deg selv, og føler deg komfortabel med å skinne i lyset ditt. Med grønn onyks vil du ta kloke beslutninger. Steinen fremmerutholdenhet og styrke.

Onyx en god stein å ha i tider med psykisk eller fysisk stress, eller sorg.


Tigerøye er en fantastisk kraftfull stein, som tiltrekker suksess og overflod i livet ditt. Steinen vibrerer på hell, penger, suksess, lykke og overflod. Steinen avslører sannheten for deg, i de situasjonene der det er nødvendig. For å kunne tiltrekke deg alt dette, må du ha et åpent sinn og et positivt syn på livet. Dette hjelper tigerøye deg med, samtidig som du holder deg jordet. Du trenger også forståelse til å forstå den syklusen du er i, på nåværende tidspunkt. Det handler om å gripe muligheter, og å forstå hvilke hindringer som står i veien. Steinen gir skarpsindighet, og hjelper deg til å få gjennomslag i møter og saker.

Brukes til beskyttelse, spesielt mot mørk magi. Har vært brukt mot dette i lang tid bakover i historien.

Tigerøye balanserer dine feminine og maskuline sider, også kalt for Yin og Yang. Med å ha dette i balanse, vil du få en klarere innsikt, og en økt trygghet på deg selv. Du trenger å gjennomføre både maskuline og feminine avgjørelser i livet, siden livet består av å bruke både hodet og hjertet. Sammarbeidet mellom hjernehalvdelene vil også fungere bedre. Steinen er energirik, og hjelper deg til å klare tunge dager. Hvis du har problemer med å sove, kan det være en fordel å ta av steinen.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i karneol og aprikosagat
kr 499,00 kr 799,00
Sett i karneol og aprikosagat
Vakkert håndlaget sett med anheng, armbånd og ring i karneol og aprikosagat. Håndlaget av Cathrine-Devida, krystallhealer og klarsynt. Jeg lager smykker med englenes veiledning. I kirurgisk stål slik at man unngår allergi. Karneol er en agat og en kraftig stein for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856