0
kr 279,00 inkl. mva
Anheng og kjede i røykkvarts
Artikkel nr.: Healing
Produktets tilstand: ny
Vakkert anheng i røykkvarts. Med kjede.

Denne krystallen er en sann lysbærer. Det skulle man ikke tro, siden den er så mørk. Steinen er meget jordene, og gir fysisk og psykisk beskyttelse mot negative energier. Den beskytter også mot det onde øyet. De fleste mennesker har følelsesmessige blokkeringer av noe slag. Negative følelser som sinne, sjalusi, selvforakt og frykt helberedes, ved at du får innsikt i sakens kjerne. Da først kan dette forløses. Siden røykkvarts bringer lys i alle dine mørke kroker, vil den letne sorg og savn. Denne vakre brune krystallen bør bæres av de som tenker på selvmord som eneste utvei. Den vil holde deg i livet, og lyse opp veien ut av problemene.

Røykkvarts er en ekte suksess stein. Den vibrerer på overflodsenergier, og har store lykkebringende egenskaper. Alle burde eie en røykkvarts. : ) En sann stein for rotchakraet. Derfor vil du kjenne at den helbereder på organer i magen, nyrer, binyrer, bukspyttkjertel, og reproduktive organer. Den kan bidra til å lindre smerter i hofter og ben, og å kurerer hodepine. Steinen avgifter og regulerer dine kroppsvæsker. Slapp av med en røykkvarts for å lindre stress. Du vil virkelig kjenne at den roer deg ned.

Den forbedrer din intuisjon, og fremmer stolthet og glede. En krystall som får deg til å stå i egen kraft. Dette oppnår du ved å bære røykkvarts og meditere med den. Den vil gi deg beskjeder som får deg til å vokse, og en hjelp ut av problemer.Røykkvarts aktiverer flyten av kundalinienergi, og gir deg tilgang til høyere bevissthetstilstander. Men du må be om det og være klar for det. Hvis ikke kan den hjelpe deg til å bli klar.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856