0
kr 369,00 inkl. mva
Anheng og healingstein i blondeagat
Artikkel nr.: sterling silver
Produktets tilstand: ny
Trenger du blondeagat sine energier? Nydelig anheng i ekte sølv med blondeagat fra Namibia. Rundt 4 cm. Det følger med en vakker og tromlet healingstein i blondeagat. Når jeg ikke bruker smykker, har jeg alltid steinen på meg, for å sikre enegien og flyten til den steinen jeg har valgt å jobbe med. 

Agat er en meget finkornet variant av kvarts (Kalsedon) oppkalt etter elven Achates på Sicilia. Den er dannet ved en utkrystallisering i et hulrom i fjellet gjennom titusener av år. Naturlige variasjoner fører da til en lagvis gjennomfylling av hulrommet, ofte med forskjellige farger. Agat har vært brukt som amulett lenge, den skulle bl.a. hjelpe mot tørsten. En munk i middelalderen mente til og med at han skulle få et skip til å seile i luften ved hjelp av agater.

Fremmer selvtillit og selvrespekt. Styrker og beskytter. Blondeagaten styrker selvtilliten, er beroligende og rensende. Det hevdes at den hjelper til å skille vesentlig fra uvesentlig. Bearbeider utålmodighet.Det er en herlig blid og bløt sten som går inn og balanserer halschakraet, slik at vi får det lettere å uttrykke oss, sepsielt dersom ting går oss imot. Den har også virkning på hjertechakraet og er med til å balansere oss i forhold til en åpning for den spirituelle verden. Blondeagaten har en kjølende og forfriskende effekt.
Den gir ro og overblikk til å skjelne mellem det vesentlige og det uvesentlige.
Den øker kreativiteten, både kunstnerisk og tankemessig, vi får flere ideer har lettere for å ta beslutninger. Blondeagatens vibrasjoner lærer deg evnen til å flyte med, tilpasse og overgi deg. Mange barn tiltrekkes av blondeagaten.
Du blir mer tillitsfull og får lettere til  å slippe behovet for styring. Den gir ro og overblikk til å skjelne mellem det vesentlige og det uvesentlige.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
kr 499,00 kr 799,00
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
Denne hjerteformede ringen og armbåndet er nydelige sammen. Se bildene. Da jeg så smykkene ligge ved siden av hverandre, så visste jeg at de måtte selges sammen. Du kan kjøpe dem over for seg til prisen 799 kr. Armbåndet i roseagat og katteøyne av krysoberyll, er laget i kirurgisk stål og ekte sølv....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856