0
kr 299,00 inkl. mva
Anheng og armbånd i aventurin og citrin
Artikkel nr.: sett
Produktets tilstand: ny

Nå kan du jobbe med energiene til overflod og suksess. Vi har kombinert 2 av de beste steinene til det formålet. 
Disse smykkene jobber på penger og andre ønsker man måtte ha. Citrin og aventurin jobber sterkt sammen på overflod, suksess, penger, gambling og å vinne i lotto. Kommer i en smykkepose.

Aventurin: 
Aventurin beskytter hjertechakra. Balanserer blodtrykk. Senker kolesterol. Forebygger hjerteattakk. Letter migrene. Som essens så letter den hudproblemer.

Grønn Aventurin
Er den varianten som har ord på seg for å være "poteten" blant aventurinvariantene, siden den sies å kunne brukes til det meste innen fysisk healing. Likevel mener mange den er særlig knyttet til hjertechakra. Grønn aventurin kalles også eventyrsteinen (adventurine på engelsk...), og er en gledesstein som bringer overflod - på alle plan. Den kan gjøre livet litt mer spennende, og er visst også fin som meditasjonsstein. Hjerte og hud har godt av vibrasjonene fra grønn aventurin.

Aventurin blir generelt ansett som en universalstein for healing. Den er også tillagt evnen til å fremme velvære, øke kreativitet og originalitet hos bæreren. Den blir kalt Merkurs "øyenstein" fordi den er kjent for sin evne til å fremme oppfattelsesevne samt styrke synet. Aventurinen ble fra gammelt av "oppdaget" av Tibetanerne, som brukte aventurin som øyne i hellige statuer, og således symboliserte den forsterkningen av guddommelige krefter.
Den som bærer aventurin, skal visst også bli lettere på foten og mer våken for inntrykk, i tillegg til å mestre sosial omgang uten besvær.

Den bringer ting tilbake til kontroll. Styrker følsomhet, hjelper til å få det godt. Reduserer egne begrensninger, stress, bekymringer og angst. Styrker fantasi. Lykkestein.
Chakra:4

Citrin: I antikken var citrin en sten som var kjent for beskyttelse mot slange gift og onde tanker. Citrin er kjent som "suksess" steinen fordi den fremmer suksess og overflod, særlig i næringslivet. De er en av de få steinene vi har som ikke holder på negativ energi. Jeg har imidlertid opplevd å måtte rense en citrin, men ikke så ofte som andre stener. Stenen avgir en varm energi som fremmer optimisme. Den tiltrekker overflod og er kjent som " kjøpmannens stein". Putt den i kasseapparatet og den hjelper deg med å tiltrekke penger. Sammen med peridot hjelper den deg å holde på rikdommen/pengene. Citrin forbedrer kroppens selvhelbredende energi, og åpner din intuisjon. Den justerer deg til å takle forandringer slik at du står stødig i alle situasjoner. Det sies at citrin hjelper deg til å få en høyere stemme, og å bli hørt. For skuespillere, artister og foredragsholdere er den til stor hjelp. Citrin hjelper kreativiteten igang og bygger din selvtillit. Mange kan ha behov for en citrin til å hjelpe dem med å fordøye/forløse følelser. La den da ligger over solar plexus chakraet. Stenen hjelper deg i å bli mer disiplinert og besluttsom. Du klarer da å være objektiv nok til å ta gode avgjørelser.

Fysisk kan citrine hjelpe fordøyelsen, øke din evne til å visualisere, og å balansere skjoldbruskkjertelen. Stenen er gunstig for det endokrine og fordøyelsessystemet - den renser og eliminerer bort giftstoffer som har bygget seg opp i kroppen. Citrin har makt til å gi ro og berolige mennesker i et stressende og sårende forhold. Får sår til å gro fortere.

Citrin kan brukes om natten for å eliminere frykt og mareritt. Den kan eliminere selvdestruktiv atferd eller tendenser til disse, og hever derved selvfølelsen og egenverdet. Denne steinen kan brukes til å gi høyere selvtillit og for å beskytte din aura. Hjelper mot depressjon.
Det bremser infeksjoner i nyre og blære, hjelper på øyeproblemer, øker blodsirkulasjonen, detoxifiserer blodet, aktiverer thymus, og balanserer skjoldbruskkjertelen. Citrin har en oppvarmende og lindrende effekt som styrker nervene. Citrin er en eliminator (en fjerner), den lindrer forstoppelse og fjerner cellulitter. Som en eliksir, er det nyttig de som har menstruasjonsproblemer og menopausale symptomer. Den balanserer hormoner og lindre utmattelse.

Citrin er en lykkelig og sjenerøs stein. Det oppmuntrer til deling, mens den hjelper deg å opprettholde din formue. Citrin har makt til å formidle glede over alle som ser det. Den er utmerket for å overvinne depresjon, frykt, og fobier. Det øker din selvfølelse og selvtillit, og fjerner destruktive tendenser. Stenen hjelper deg til å utvikle en positiv holdning og å se fremover, lære deg å gå med strømmen i stedet for å holde på fortiden. Den hjelper også på å overvinne vanskeligheter i kommunikasjon.
 
 
Citrin forbedrer din individualitet (selvstendighet), forbedrer bærerens motivasjon, aktiverer kreativiteten, og oppmuntrer til selvutfoldelse. Stenen bidrar til å gjøre deg mindre følsom, særlig for kritikk, og oppfordrer deg til å ta konstruktiv kritikk for å videreutvikle deg. Den fremmer glede over nye erfaringer du gjør, og oppmuntrer deg i å utforske alle mulige løsninger og stier, til du finner den beste løsningen.

 
Stenen  aktiverer kronechakraet og åpner for  intuisjon. Den fremmer indre ro, slik at visdom kan dukke opp. Den hjelper til med å fordøye informasjonen, analysere situasjoner, og veilede deg i positive retninger. Citrin overvinner frykt for ansvar og hjelper deg til å bli mer følelsesmessig balansert.


Som medlem av kvarts familien, kan citrin brukes på samme måte som krystall / klar kvarts. Fordelen er at den gule fargen legger solenergi til.


Tekst Cathrine Kristiansen © 2011
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856