0
kr 269,00
kr 228,65 inkl. mva
Anheng med kors 24 K gull
Artikkel nr.: gull
Produktets tilstand: ny
Vakkert anheng (krystall) med kors i ekte 24 karat gull. Smykket er fantastisk fint.  

Gull er et tungt, gult metall med en fantastisk vakker glans. Dens smeltepunkt er 1063 grader Celsius. Rent gull er 24 karat. Det er så bløtt at vi kan forme det uten å varme det opp. Visste du at én eneste unce gull (31,10 g) lar seg bearbeide til en nesten gjennomsiktig plate på ca. 10m2 eller til en flortynn tråd på nesten 105 km! Det kaller jeg wow! Edle metaller som sølv og gull oksiderer sent i luft og løses ikke i vann eller svake syrer, mens uedle metaller som natrium og kalium reagerer meget livlig under de samme forholdene. (Siste setning fra store Norske leksikon)

Evnen gull har til å bestå ble av alkymistene sett på som et tegn på spirituell renhet. Kinesiske alkymister mente gull kunne forlenge livet. Gull varer jo evig. Alkymister har derfor i alle år prøvd å lage gull fra andre stoffer. Selv Newton brukte mye av sin tid på alkymisme. Svenske August Strindberg prøvde seg så sent som i 1890-årene. Gull har fått sitt navn fra sanskrit; jval betyr å skinne. Det kjemiske symbolet Au er en forkortelse for latinske Aurum, kommer fra Aurore, morgenrødens gudinne. (Siste setning Fra UIO sin side om gull fra det periodiske system.)

Gull er svært ledende og regenerativ. Den balanserer energi feltet ditt og tiltrekker seg positiv energi. Gull identifiserer seg med Yin energi, og forsterker selvtillit og vilje. Det bidrar til å gjenkjenne de positive kvalitetene ved andre. Gull kan også brukes i kombinasjon med edelstener for å øke deres energier.

Gull har en lang historie med å bli tilknyttet til kjærlighet og trofasthet. Det har gjort dette edle metallet til et populært valg for gaver. Gull sies å bringe rikdom og lykke til brukeren. Ofte forbindes gull med solen og bringer brukeren en forståelse av naturen og dens krefter. Gull kan brukes til å forbedre din seksualitet og kreativitet, og er til stor hjelp for de som går gjennom vanskelige situasjoner, inkludert dårlig helse. De som opplever depresjon eller mangel på utholdenhet kan arbeide med gull for å forbedre sin fysiske energi, noe som gir en mer positiv energisk innflytelse i ens liv. Gull er nesten ikke giftig, men kan i noen tilfeller påvirke blodceller når det brukes innvortes.  Metallet er motstandsdyktig mot slitasje og korrosjon. Det er derfor svært nyttig for medisinsk vitenskap. Medisinsk bruk basert på vitenskap har inkludert behandling av leddgikt m.m.

Gull healer blod, hud, nevrologiske lidelser og hjerte lidelser. Healere nevner også positiv erfaring med healing av autisme, dysleksi, epilepsi og skoliose ved bruk av gull. Gull vil balansere ditt energifelt, og er gunstig for å åpne det tredje øyet og kron chakra. Det balanserer også hjertechakraet. Gull fjerner negativ energi fra chakraene og renser stenene du bruker sammen med gullet.

Gull virker på hjerte, solar plexuas og Sakral charkra

Astrologisk tegn er Løven

Vibrerer på tallet 2.

Kjemisk sammensetning: Au

Hardhet 2,5-3

Gull utvinnes i hele verden, men mest i Canada Russland, USA og Sør-Afrika

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen. En setning er lånt av Store Norske leksikon, og en setning fra UIO. Se merknad i tekst.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856