0
kr 249,00 inkl. mva
Anheng i seraphinitt
Artikkel nr.: For healing
Produktets tilstand: ny
Anheng i seraphinitt . Du kan velge om du vil ha skinnsnor eller kjede i kirurgisk stål. Det er litt prisforskjell siden jeg må sette inn lås m.m. i et kjede, men ikke så mye. 249 med skinnsnor og 299 kr med kjede. Seraphinitt har en nydelig engleenergi.

Seraphinite finnes bare i Lake Baikal-regionen i Sibir. Brukt som en amulett for å beskytte bæreren mot slangebitt under antikken. Dette er en englesten, noe navnet også viser. Hentydning til engler skyldes blant annet fjærene du kan se i stenen. De er laget av Mica som finnes i steinen.

 Stenen tillater deg i å kommunisere med himmelske vesener på et meningsfylt nivå. Noen healere mener dette er en av de sterkeste stenene vi har i vår tid. Den hjelper hjerneceller i å fungere godt, renser blodet, cellularregenerasjon, avgifter, hjelper på sirkulasjons-og nervesystemet, nyrer og lever. Stenen hjelper deg i å bli frisk fra forkjølelse og innfluensa. Det sies at den hjelper de som har Aids, slik at de ikke mister for mye vekt. En veldig god meditasjonsstein. Den kanbrukes til å ta bort tåkete områder i og rundt chakraene. Er ellers en fantastisk sten for å åpne hjertechakraet. Seraphinitt hjelper på alle slags hjerteproblemer. Kan aktivere kundalinienergien. Akkurat som englene som den representerer, er seraphinite en sterk beskyttelses stein. Den beskytter mot psykiske angrep. Stenen vibrerer også på kjærlighet, tilknytning, balanse, bevissthet ogstyrke. Du får se hva som er sant og usant, nyte skjønnheten i livet, og møte dine utfordringer med et åpent hjerte, ogbemerkelsesverdig mye mot. Stenen hjelper deg med å se meningen med ditt liv, altså ditt høyere formål. Seraphinitt fremmerendring, og bringer orden der det er kaos.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856