0
kr 249,00 inkl. mva
Anheng i selenitt
Artikkel nr.: For healing
Produktets tilstand: ny
Anheng i selenitt. Du kan velge om du vil ha skinnsnor eller kjede i kirurgisk stål. Det er litt prisforskjell siden jeg må sette inn lås m.m. i et kjede, men ikke så mye. 249 med skinnsnor og 299 kr med kjede. Selenitt har en nydelig energi, og jeg har bare noen få. 

Selenitt er en kraftig krystall for all kommunikasjon av psykisk art. Den gir deg hjelp til å kommunisere med våre kloke forfedre,engler, åndeguider og våre kjære. Ofte så skjer dette telepatisk med at du plutselig får disse beskjedene inn i hodet, hjertet eller på andre måter. Det er derfor en stein som brukes mye av medier og clairvoyants. Gjennomskinnelig Selenite har en veldig finvibrasjon. Den vil garantert bringe klarhet i ditt sinn. Selenitt åpner ditt kronckakra og høyere chakra, under englenes fantastiske hjelp,  bevissthet og høyere veiledning. Ren Selenitt er en link til din lyskropp og bidrar til å forankre den i jordens vibrasjon.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Eteriske krystaller Krystallkurs og innvielse.
kr 200,00 kr 500,00
Eteriske krystaller Krystallkurs og innvielse.
Du blilr master og får diplom når kurset er fullført Ethereal Crystals 1-9 innvielse tar sikte på å gi deg tilgang til energiene i krystaller, som kan brukes til å gi healing til deg og andre, skape krystall eliksirer, å øke kraften i dine krystaller. Du trenger ikke å ha krystallen tilgjengelig. Du...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856