0
kr 349,00 inkl. mva
Anheng i scolecitt
Artikkel nr.: Ekte sølv
Produktets tilstand: ny
Nydelig anheng i scolecitt og ekte sølv. 
 

Scolecite fungerer godt sammen med tredje øye og krone chakraet, noe som gir en dyp, indre fred til dem som mediterer med stenen. Scolecite kan også fungere som en guide for de som drar på astrale reiser. Scolecite kan brukes til å forbedreforbindelsen mellom medlemmer av en gruppe, for å gi en større følelse av fellesskap, og hjelper gruppen til å bli mer tolerant overfor hverandre. 
Prøv å bruke Scolecite for å komme på vibrasjonene til de høyere chakraene, tredje øye, kron og sjelschakraene.  Scolecite kan forsiktig styrke dine drømmer og de beskjedene du får fra høyere makter. De som opplever energiblokkeringer kan erfare at Scolecite er en nyttig sten for å gi slipp på blokkeringer. Den åpner opp for fri flyt mellom chakraene. Å meditere med Scolecite kan bringe deg informasjon fra fortiden og fremtiden. 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
kr 2 000,00 kr 2 500,00
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
Det er 13 Grand MasterDegree manualer,innvielser i Reiki. Reiki-nivå 5 til 18 er ikke en del av det tradisjonelle Usui Reiki-systemet, eller undervisningen av Reiki-grunnlegger, Mikao Usui, men disse fantastiske tilnærmingene har svært dype og kraftige energier. Disse Reiki Grand Master Gradene refereres...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856