0
kr 299,00 inkl. mva
Anheng i rosa kunzitt. Ekte sølv.
Artikkel nr.: Healing
Produktets tilstand: ny
Healingsmykke i rosa kunzitt.nekte sølv. Nydelig kvalitet og farge på steinen.

En flott måte å øke din bevissthet rundt ubetinget kjærlighet på, er å jobbe med kunzitt. Dette er virkelig en sten som jobber med din høyere bevissthet. Denne vakre stenen jobber på ditt hjertechakra. Målet til stenen er å få deg til å leve med og uttrykke følelser av ubetinget kjærlighet, og det klarer den hvis du lar den få lov. Stenen inneholder litium og hjelper til med å balansere dine følelser, og bringe mental stabilitet.

Kunzitt kan ligne litt på turmalin i krystallstrukturen siden de begge gir en fokusert og rask energi. I alle sine farger manifiserer kunzitt kjærlighet, omsorgsfullhet, vennlighet og beskyttelse. Prøv også å meditere mens du bærer smykker med kunzitt, for det hjelper deg virkelig til å være fokusert.

Sammen med rosenkvarts og rosa turmalin, er kunzite en av de store healingstenene for vårt hjertechakra. Ofte gir den blek rosa eller lilla fargen en gjenklang til den dype helbredende energien i hjertet. Der hvor rosenkvarts lærer deg å elske deg selv og gi tilgivelse, lærer kunzitt deg å ha store forventninger som blir innfridd, og kjærlighet uten grenser. Å nå dette emosjonelle nivået gir en følelse av fred, ro og kjærlighet. Bær kunzitt over ditt hjerte for å åpne ditt hjertechakra.

Kunzite krystall healing steiner er gunstig både psykisk og fysisk. Den er fantastisk for ditt psykiske velvære siden den oppløser negative lavere energier som kan gi en blokkering. Kunzitt lindrer stress, angst, og depresjon. Å arbeide med kunzite betyr at du har tatt et valg om å forløse emosjonelle problemer som ligger i fortiden. For kreative mennesker som skuespillere og kunstnere av alle slag har kunzitt en fantastisk innvirkning på sinnet. Den øker din intuisjon, intellekt og inspirasjon.

Stenen har ellers en positiv innvirkning på sirkulasjonssystemet og nervesystemet. Den stimulerer immunforsvaret. Kunzitt har en god innvirkning på mennesker med psykiske lidelser og forebygger panikkannfall. Dette har jeg sett med egne øyne på klienter med dyp angst. Hold gjerne stenen over det stedet på kroppen som er smertefullt, slik at du kjenner de helberedende egenskapene fylle kroppen din.

Rosa kunzitt er en mester i kjærlighet. Den er et must for et hvert menneske som vil åpne seg opp for reading og kontakt med engler.

Fordelene med å bruke kunzitt som smykke er mange. Du får konstant emosjonell healing, beskyttelse og kjærlighetsenergier. Den øker dine frekvenser, noe som oppleves som en stor indre ro, glede og fred. Stenen er god for vår tids barn og for de som trenger beskyttelse i folkemengder. Den beskytter auraen din mot uønskede energier, og hjelper deg til å ha en bevissthet om din aura, og dens plassering for ditt velvære.

Sammen med larimar forsterker de hverandres egenskaper

Tekst Cathrine Kristiansen
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Rudraksha med bergkrystall
kr 209,30 kr 299,00
Rudraksha med bergkrystall
Vakkert anheng med 4 ansikters rudraksha og bergkrystall. Ekte sølv med kjede I ekte sølv. Dette anhenget er i ekte sølv og er håndlaget og ladet. Sølv forsterker rudraksha. Rudraksha (Sanskrit: rudrākṣa = Shivas øye ) er frøkapsler av ulike arter Elaeocarpus trær som i tusenvis av år har vært brukt...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856