0
kr 329,00 inkl. mva
Anheng i pietersite
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Jeg har kun noen få engler i pietersit. En ganske uvanlig stein med vakre og mektige egenskaper. Ekte sølv, med vinge i stål. Håndlaget.

 Å jobbe med pietersite bringer deg en stor ro. Stenen jobber på frekvenser for fred. Den løfter deg opp, og oppløser forvirring og frykt for det uforutsigbare. Pietersite vil hjelpe deg til å slappe av, og slippe dine selvpålagte grenser. Dette er ting som hindrer deg i å oppleve det gode liv, og stenge for din kreativitet. Hvis pietersite får oppløse dette kommer overflod som en naturlig "bivirkning" og det er jo bra. I tillegg kan den gi deg noen fantastiske reiser på flere plan, og tilgang til Akasha arkivet.

Stenen har en veldig ledende energi, og får sin bærer til å føle brorskap med andre i verden. Vi er alle barn av jorden og har et felles ansvar i å forvalte den. Derfor skal godene fordeles rettferdig. Den er velegnet til universell healing og gruppehealing av nødhjelpsområder. Pietersite gjør at du blir lojal mot deg selv også.


Rent healingmessig jobber pitersite på hormonene. Den stimulerer hypofysen, som befinner seg like under området hypotalamus i hjernen - på undersiden av hjernen - og er kroppens overordnede senter for hormonproduksjon.

Pietersite er spesielt nyttig for spirituelle lærere, healere og medium, siden den hjelper dem med å holde på sin energiflyt. Den reduserer trøtthet og fjerner utbrenthet som ofte kan forekomme av et tett tidsskjema, kanalisering og healing. Og ja, man kan faktisk bli utbrent av dette. I kurssammenheng hjelper den læreren i å holde på sin energi. Stenen lar også læreren sin kunnskap sette seg fast på en god måte hos elevene, uten at det danner seg gurukorder. Det kan være en stor fordel hvis hele gruppen bærer pietersite, men den er effektiv på læring alene også. Den er som et skjold mot vampyrenergier.

Ved å holde den i hånden eller legge den på solar plexus chakra, kan du få visshet og perspektiv på dine emosjonelle energier. Hvorfor nedstemthet, trøtthet, kjærlighets sorg, sorg og frykt oppstår i ditt liv.

Bæres over hjertet hvis du vil åpne hjertechakra og utvide det. Da slipper hjertet sin frykt for kjærlighet og de blokkeringer du måtte ha der.
Hvis du plasserer stenen på halschakra eller baksiden av halsen, hjelper den deg til å justere din bevisste vilje med din sjels vilje. Hele du blir i samklang på riktige toner som ikke er falske. Du kan bruke pietersite på rotchakra eller på føttene. Da vil den lede deg til din inkarnasjonsavtale, eller din forståelse av hvorfor du er her på jorden, som et Gudommelig vesen, og din livsmisjon. Stenen vil faktisk hjelpe alle chakra til å åpne seg, og integrere sin energi med resten av kroppen, slik at du lærer å bruke de mange dimensjonene av lys tilgjengelig for din kreativitet

I kombinasjon med herkimerdiamant vil du oppleve en herlig og stor transformasjon (forandring)

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
kr 2 000,00 kr 2 500,00
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
Det er 13 Grand MasterDegree manualer,innvielser i Reiki. Reiki-nivå 5 til 18 er ikke en del av det tradisjonelle Usui Reiki-systemet, eller undervisningen av Reiki-grunnlegger, Mikao Usui, men disse fantastiske tilnærmingene har svært dype og kraftige energier. Disse Reiki Grand Master Gradene refereres...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856