0
kr 249,00 inkl. mva
Anheng i picture jaspis
Artikkel nr.: Jaspis
Produktets tilstand: ny
Anheng i picture jaspis. Ekte sølv. 


 Picture jasper bidrar til å skape harmoni, proporsjon, kreativ visualisering og positiv vekst i forretninger. Den bringer fram traumer fra fortiden, fortrengte tanker, frykter og deretter håp. Samtidig som den bri ger dette frem, jorder den deg, slik at du har styrke å ro til se på dette? Disse egenskapene gjør steinen nyttig som en følelsesmessig / psykologisk helbredende stein. Picture jaspis sies å være Moder Jord som kommuniserer med sine barn.

Navnet Jaspis stammer fra gresk og betyr "flekket snø". Den finnes på hele jorden, men spesielt i Santa Clara i California. Det finnes mange forskjellige jaspisarter og forskjellige steder i verden har helt forskjellige navn på dem.Jaspisens egenskaper er generelt defensive og returnerer negative energier, oppofrelse og uselviskhet. Jaspis er healing, beskyttelse, helse og skjønnhet. Jaspis stenen befrir oss for skyldsfølelse, samtidig med at vi blir mer ansvarsbevisste vedrørende våre gjøremål. Stenens mønster er som pene brune eller grønne øyne, som gjør oss parate til bedre å kunne gennomskue ting. Japis er en uselviskhets og oppofrelses-sten. Jaspis er blitt forvekslet med blodstenen, det er forståelig, fordi den har ry for å være blodstillende og blodrensende. Legger man en Jaspis over et smertende sted, skulle stenen trekke sykdommen ut av kroppen, om nødvendig ved å ofre seg selv og sprenges. Jaspis er med rette symbolet på ekte kjærlighet, nettopp ved å gøre oss klar ved å ofre seg totalt. Jaspis regnes også for en beskyttelses sten for den gravide kvinne.

Den forbereder henne på å gå gjennem fødselen og siden ofre sin egen egoisme, til fordel for barnets behov.

Samtidig renser Jaspis blodet, som bringer næring til barnet.

Den er også en god healing sten.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
3 kraftulle heksekurs
kr 1 000,00 kr 2 100,00
3 kraftulle heksekurs
Kurs i Magic Reiki, Elemental Reiki og Heart of the witch empowerment Reiki. Hvis det bor en heks i deg, eller wicca kan dette være et bra kurstilbud for deg. Det samme hvis du ønsker å lære å praktisere magi. Vi kjører et tilbud nå, der du får kursene med 3 individuelle sertifikater utdelt av oss i...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856