0
kr 349,00 inkl. mva
Anheng i nydelig charoitt
Artikkel nr.: CHA1005AN
Produktets tilstand: ny
Nydelig anheng i charoitt. En veldig sjelden og spesiell farge, som gjør den unik. Håndlaget av Cathrine-Devida i ekte sølv og kirurgisk stål.

Charoitt er en vakker sten som finnes i større masser i på Aldan-platået i østlige Sibir. Altså kun på et sted i hele verden. Den har sitt navn etter elven Charo som går gjennom området.  Det er kjemisk et silikat av kalium, kalsium og natrium.

Charoite kalles ofte den store transformasjonsstenen. Healere mener stenen besitter stor makt.  Spesielt forvandler den negative følelser som sinne og frykt til positive følelser. Som en del av transformasjonsprosessen eliminerer den de negative følelsene, slik at man kan endre kurs og gå videre. Vi velger jo ofte veien vår basert på vår frykt. Charoitt tillater deg til å gå ut av din komfortsone slik at du virkelig får utvikle deg, og dermed ta de valgene som er de beste for deg.

Charoitt er en fantastisk inspirasjonssten. Den øker bærerens kreativitet, åndelig vekst, og viser deg at gamle vanskelige situasjoner faktisk kan ta nye veier, og dermed løse et problem. Dette er en stein som gjør det mulig for deg å se klart, noe som  bringer med seg øktselvtillit og en vei ut av offerrollen. En av stenens flotte egenskaper er dens arbeid med bærerens indre mot. Den jobber bort din frykt og øker din indre styrke. Skal du stå i din egen kraft er det en tøff vei å gå for mange. Charoitt kan hjelpe deg i denne prosessen.

Charoitt er en sten for profeti og klarsyn.

Fysisk er Charoite kjent for å jobbe i en vanvittig fart. Stenen hjelper mot hodepine, leverproblemer, alkohol avgiftning, alkoholmissbruk, missbruk av alle slag, kramper, hjerteproblemer, øyeproblemer og nerver. Stenen øker immunforsvaret. Bær den gjerne over thymus for best virkning. Sliter du med tretthet kan en kombinasjon av labradoritt og charoitt få deg til å våkne. :)) En skikkelig energibooster. Sammen med ametyst fremmer den god søvn, dype drømmer og klare tanker.   

Radiografer og andre som arbeider med røntgen bør bruke Charoite for å beskytte seg mot den strålingen som kan være til stede under deres arbeidstid.

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen 2012
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856