0
kr 449,00 inkl. mva
Anheng i larimar.
Artikkel nr.: sterling silver
Produktets tilstand: ny
Nydelig anheng i ekte sølv med larimar. 5,5 cm. Larimars krefter antas å ligge i å hjelpe oss vise hendelser fra et annet perspektiv enn det vi allerede har sett. Den mykner opp, opplyser og helbreder følelser, mentalt og åndelig. Larimar er en helbredende krystall for sinnet og kroppen. Den starter sin healing på dine laveste frekvenser som er sykdom, smerter, psykiske tilstander og ego. Den hjelper deg i å håndtere negativt stress som ofte bunner ut i frykt. Du må håndtere livets endringer, men det kan skje på en rolig og god måte. Det er her Larimar kommer inn. Den sies å være god på emosjonelle plager og bipolar lidelse. Den hjelper deg i å nå en dyp meditativ tilstand. For mennesker i oppvåkningsfaser letter den plagene, og hjelper til med å komme på høyere vibrasjoner på en rolig og trygg måte. Larimar bistår deg i å fjerne frykten og skyldfølelsen du bærer på. Du kommer i en tilstand der kreativiteten flyter den riktige veien og din barnslige energi  (naturlig lekenhet) kommer frem. Larimar trekker ut smerte. Legg den på smertefulle steder og la den virke mens du slapper av.

Gudinnestenen vil jeg kalle Larimar. Gudinnen er av jorden og hun vil hjelpe kvinner i å stå i sin naturlige femininitet, og gjenopprette sin kontakt med naturen. Er du i kontakt med naturen vil du se alvene som venter på å bistå deg med sine råd og healing.  Plassert på bakken vil larimar motvirke jordenergier som er negative, samt geopatrisk stress. Den fremmer kontakt med sjødyr og delfiner, og hjelper deg å kommunisere med disse. Larimar er beroligende.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englestein kurs og englesmykke
kr 349,00 kr 549,00
Englestein kurs og englesmykke
200 kr i avslag i en begrenset periode. Nå får du englesteinskurset og innvielsen, pluss et av mine håndlagede engleanheng. Du får den engelen som du har behov for å jobbe med, til å bære rundt halsen. Angel Stones Empowerment, Englestein, grunnlagt av Ole Gabrielsen, grunnleggeren av mange kraftige...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856