0
kr 269,00 inkl. mva
Anheng i gul jaspis
Artikkel nr.: Kraftfullt kvinnesmykke
Produktets tilstand: ny
Nydelig steinsmykke i gul jaspis

Demper stress, angst og uro. Beskytter dine egne energier mot andres innflytelse. Den kan gi deg en fin beskyttelse til ditt solar plexus senter og er god å ha med, på steder hvor det er stress og mange mennesker, for den vil beskytte deg mot andres projeksjoner. 
GulJaspis er en steinsomhjelperkvinner og den er daogsåvirkningsfull iovergangsalderen, undergraviditet og iforbindelse medseksualitet.Dersom duharproblemer med dinseksuellelyst,kan du,hvisgrunnenikkeligger idittparforhold,søkestøtte medGulJaspis. Ogsammen med solstein vil denkunne fådittlystsenter ibalanse.
Hvis du står i en personlig krise, hvor alt liksom henger uten på, og du energimessig er drenert for fornuft og evnen til å resonere, kan du med fordel bruke den som sovesten. Da vil den arbeide med din underbevissthet, mens du sover - og noen ganger er det en bedre metode å anvende sine stein på. Den kan hjelpe deg dersom du er bilsyk og ved sjøsyke, fordi den regulerer din balanse og virker godt mot kvalme.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Kjede i bergkrystall og hematitt
kr 359,20 kr 449,00
Kjede i bergkrystall og hematitt
Håndlaget og unikt kjede i bergkrystall og hematitt. På midten av kjedet pynter nydelige hematitt blader opp, og gjør smykket meget spesielt. Hematitt kalkes også blodstein, og er et mineral som vi kan finne flere plasser i Norge. Blodsteiner kan vi finne lett vest for Drivdalen. Det er vanskelig å finne...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856