0
kr 369,00 inkl. mva
Anheng i forsteinet tre og tigerøye
Artikkel nr.: Sjamanisme.
Produktets tilstand: ny
Vakkert anheng i forsteinet tre. Steinen er 38x26 mm lang. I tillegg kommer vingen i tigerøye. I sølv og kirurgisk stål

Forsteinet tre består av gamle trær som for millioner av år siden ble dekket med mineralrikt vann. Vannet løste sakte opp treet, og kom til å erstatte det med de forskjellige mineralene som var tilgjengelig i vannet.  Forsteinet tre er en stein som er god for jording og stabilisere ens følelser . Den er spesielt nyttig i å berolige overlevelsesbasert frykt, siden den  hjelper en i å få tilgang til praktiske svar, og deretter tilby en følelse av trygghet og sikkerhet . Dette er en  suksess stein, og en fantastisk stein for beskyttelse. Hvis du er en stresset person bør du forsøke denne steinen. Under en krise , vil et stykke forsteinet tre gi styrke og støtte, og innsikt i årsak og virkning. Leksjonene vil bli husket. Det hjelper deg til å unngå å repetere feil. Steinen vil hjelpe deg til å glemme smålige bekymringer, slik at ingen tanke eller handling er ubrukelig. Forsteinet tre er en utmerket "perle" for ledere, til å oppnå større suksess.

Forsteinet tre stabiliserer generell helse og kroppens forsvar . Den genererer en rolig energi, og oppfordrer til tilfredshet. Fysisk er den gunstig for skjelettet, ryggsmerter, hud og hår . Forsteinet tre brukes også for å finne svar fra tidligere liv, på grunn av dens iboende kobling med fortiden . Tigerøye gir skarpsindighet, konsentrasjonsevne og snarrådighet i vanskelige og farlige situasjoner. 
Tigerøye er en god hjelp i en forhandling, fordi den hjelpe eieren til å komme inn til problemets kjerne. selvbebreidelse, reduserer undervurdering av en selv, usikkerhet, tvil, bekymringer, sjalusi, misunnelse, spisevegring, trassighet, er beroligende, styrker følsomhet og intuisjon, kombinerer ånd og materie. Samler energi til å møte utfordringer, gir bakkekontakt, symbol på indre styrke, ansporer til optimisme, balanserer yin-yang-energi, øker kreativiteten.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Kraftfullt kvinnesmykke
kr 329,00 kr 399,00
Kraftfullt kvinnesmykke
Et nydelig og håndlaget smykke i lilla agat, charoitt, rosa agat og Swarovski krystaller. Kirurgisk stål slik at man unngår kontaktallergi. Deler i ekte sølv for å forsterke steinenes egenskaper God for hjertet. Gir seighet, utholdenhet, evne til å tilpasse seg, styrker gavmildhet, løsner opp negative...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856