0
kr 349,00 inkl. mva
Anheng i ekte sølv og Swarovski krystall Ekte
Artikkel nr.: Swarovski
Produktets tilstand: ny
Nydelig og eksklusivt  lite smykke i ekte sølv, med en ekte Swarovskikrystall. Håndlaget av Cathrine-Devida.

Daniel Swarovski grunnla Swarovski krystallfirma. Han ble født i Böhmen i 1862, og ble fascinert av den industrielle tidsalder, som han ble født in i. Han eksperimenterte også med elektrisitet og glassblåsing, før han bygget en maskin som var i stand til å kutte og polere glass mekanisk. Han patenterte denne maskinen og startet masseproduksjon av denne krystallen. Maskinen ga Swarovski sitt selskap en stor fordel over sine konkurrenter. Dette var starten på verdens mest berømte krystallselskap.

Swarovskikrystaller blir brukt i klokker, kikkerter, teleskop og penner. I tillegg er dem svært populære i smykkelaging. Designere bruker Swarovskikrystaller til sko, kjoler og vesker. Figurene fra Swarovski er ettertraktet som samleobjekter.

Det vi kan lure på er om disse krystallene har noen healingkraft, siden mange av dem er laget av mennesker. Svaret er JA! For mennesker som lider av leddgikt, stress og smerte fungerer Swarovski utmerket. Swarovskikrystallen har prismer, som reflekterer sollyset, og de sju fargene i regnbuen. På den måten balanserer den chakraene våre. Swarovski forsterker andre stener når de brukes i smykker. Den spalter lyset og har alle farver i seg. Den kan ikke sammenlignes med bergkrystall, men vi skal ikke overse denne vakre smykkekrystallens egenskaper. Ved å se inn i en Swarovskikrystall kan man se inn i fremtiden. Den bør da være større enn små perler. :)) I tillegg løfter den oss opp fra nedstemthet. Fin for depresjon og Bipolar lidelse. Bruk den mot vinterdepresjon.

Jeg ønsker gjerne flere tilbakemeldinger på healingkvaliteter og Swarovskikrystaller.

Tekst Cathrine Kristiansen
www.stensmykker.com
www.krystallhealing.com
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
kr 499,00 kr 699,00
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
Dette erethåndlagetsett i angelaurarosenkvarts,somerveldigvakkert og elegant.Settetbeståravanhengogkjede,armbåndogøredobber.Deterlagetikirurgiskstål. Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856