0
kr 449,00 inkl. mva
Anheng i charoitt
Artikkel nr.: Ekte sølv
Produktets tilstand: ny

Et virkelig vakkert anheng i charoitt og ekte sølv. Steinen øverst på anhenget er en liten ametyst. 

Charoitt er en vakker sten som finnes i større masser i på Aldan-platået i østlige Sibir. Altså kun på et sted i hele verden. Den har sitt navn etter elven Charo som går gjennom området.  Det er kjemisk et silikat av kalium, kalsium og natrium. 
Charoite kalles ofte den store transformasjonsstenen. Healere mener stenen besitter stor makt.  Spesielt forvandler den negative følelser som sinne og frykt til positive følelser. Som en del av transformasjonsprosessen eliminerer den de negative følelsene, slik at man kan endre kurs og gå videre. Vi velger jo ofte veien vår basert på vår frykt. Charoitt tillater deg til å gå ut av din komfortsone slik at du virkelig får utvikle deg, og dermed ta de valgene som er de beste for deg.

Charoitt er en fantastisk inspirasjonssten. Den øker bærerens kreativitet, åndelig vekst, og viser deg at gamle vanskelige situasjoner faktisk kan ta nye veier, og dermed løse et problem. Dette er en stein som gjør det mulig for deg å se klart, noe som  bringer med seg øktselvtillit og en vei ut av offerrollen. En av stenens flotte egenskaper er dens arbeid med bærerens indre mot. Den jobber bort din frykt og øker din indre styrke. Skal du stå i din egen kraft er det en tøff vei å gå for mange. Charoitt kan hjelpe deg i denne prosessen.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Kjede i bergkrystall og hematitt
kr 359,20 kr 449,00
Kjede i bergkrystall og hematitt
Håndlaget og unikt kjede i bergkrystall og hematitt. På midten av kjedet pynter nydelige hematitt blader opp, og gjør smykket meget spesielt. Hematitt kalkes også blodstein, og er et mineral som vi kan finne flere plasser i Norge. Blodsteiner kan vi finne lett vest for Drivdalen. Det er vanskelig å finne...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856