0
kr 249,00 inkl. mva
Anheng i blodstein/Heliotrop
Artikkel nr.: Stor og mektig
Produktets tilstand: ny
Kraftfullt, nydelig og klart anheng med blodstein.

Heliotrop har i århundrede vært regnet for en hellig sten og fikk ifølge legenden sine røde flekker, da en romersk soldat stakk sit spyd i den korsfestede Jesus. Bloddråpene fra spydet rant en grønn jaspis som lå under korset. Blodet gennemtrengte stenen og ga den evnen til å stoppe blod.

Blodsten/Heliotrop er en utmerket blodrenser og en mektig helbredende stein. Den øker intuisjonen ogk reativiteten til bæreren.Stenen står for jording og beskyttelse. Her er den helt fantastisk. Den trekker ut negativ energi, og overvinner geopatrisk stress og elektromagnetisk stress. Den stimulerer drømmer og er en kraftig "revitaliser". Blodstein gir mot, og trekker deg bort fra farlige situasjoner.
Idealisme og uselviskhet er energier den vibrerer på, dette føres videre til bæreren.
Du må handle fort og ikke sitte på gjerdet slik at mulighetene forsvinner ut av ditt liv. Du blir modig siden denovervinner frykt. Blodsten gjør bæreren beslutningsdyktig. Ellers så reduserer den irritasjon, aggressivitet og utålmodighet.

Bruk den mot bilsyke og sjøsyke. Den tar bort kvalme.

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
kr 2 000,00 kr 2 500,00
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
Det er 13 Grand MasterDegree manualer,innvielser i Reiki. Reiki-nivå 5 til 18 er ikke en del av det tradisjonelle Usui Reiki-systemet, eller undervisningen av Reiki-grunnlegger, Mikao Usui, men disse fantastiske tilnærmingene har svært dype og kraftige energier. Disse Reiki Grand Master Gradene refereres...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856