0
kr 349,00
kr 249,00 inkl. mva
Anheng i bergkrystall. Ekte sølv
Artikkel nr.: Healing. Eldgammel visdom
Produktets tilstand: ny
Kraftfullt anheng i ekte sølv, med en vakker bergkrystall. Et lite hakk i den gjør at den er nedsatt, men dette har ingenting å si for utseende og healingegenskaper. Dette er en mesterkrystall som skal brukes av en som føler seg tiltrukket av den. Denne Atlantis krystallen inneholder mye informasjon om eldgammel visdom.

Bergkrystall:
 Store velutviklede klare stykker av kvarts blir kalt bergkrystall. Bergkrystall har fått sitt navn etter det greske ordet krystallos, som betyr is. Grekerne trodde, at den fargeløse kvartsen var is, som var frosset av gudene og aldri ville tine. Bergkrystaller finnes i hele verden. Vi lever faktisk på en kvartsplanet siden det er verdens mest vanlige krystall. Bergkrystall har fått sitt navn etter det greske ordet krystallos, som betyr is. Grekerne trodde, at den fargeløse kvartsen var is, som var frosset av gudene og aldri ville tine.  . De beste krystallene finnes i de sveitsiske og franske alper, men den viktigste lokaliteten er Brasil.


Bergkrystallen symboliserer menneskets vekst, sannhet, visdom, overblikk og harmoni. Skaper energi og åpner opp for det gode og positive. Stimulerer våre intuitive evner og avbalanserer yin og yang. Den inneholder alle regnbuens farger derfor er dens virkning så mangesidet, og den kalles derfor for "steinen over alle steiner".

Tilhører stjernetegnene Tyren, Steinbukken, Løven og Tvillingene

Styrker følelsesmessig balanse og intuisjon. Lysbærer, forbedrer kontakt med spirituelle områder. Gir beskyttelse. God meditasjonsstein. Gode healingegenskaper. Styrker kroppens krystallegenskaper. Bergkrystallen forsterker også effekten av andre krystaller. Denne vakre mesterhealeren er en fantastisk  kanal for universellenergi. Den  styrker gode tanker hos deg og får deg til å tenke positivt.  Tanker er energi!  Siden bergkrystall lederog forsterker energi, er den en fantastisk stein for å manifisere dine drømmer. Den gir healing til alle chakra, meridianer og hele kroppen din. 
 
Når du driver med selvutvikling trenger du beskyttelse, siden du på en del områder blir mer sensitiv. Legg en bergkrystall på pannen når du mediterer og kanaliserer healing eller beskjeder. Krystaller er lagringsplasser for informasjon fra den andre siden, og universell kunnskap. Mulig du har hørt om krystaller vi kaller recordkeepers. Bruk bergkrystallen for det den er verdt. Da vil den trives og elske deg for det, men husk å gi noe tilbake til den, i form av rensing og ladning. På grunn av sinevne til å balansere, er kvarts utmerket for å harmonisere og balansere  miljø et rundt deg, for eksempel på jobb, i et kurslokale eller hjemme. Legg flere bergkrystaller rundt omkring i rommet. Du vil merke forskjellen. Hvis du vil forsterke egenskapene til andre steiner kan du bruke bergkrystall i tillegg. De fleste smykkene jeg lager har en liten bergkrystall i seg for å forsterke.  
 

Kvarts/bergkrystall har evnen til å oppløse gammel og ny karma som er sådd i din livsvei. Hvis du  holder enkvartskrystall i hånden, dobler det faktisk dittbiomagnetiske felt. Dette er målbart med instrumenter.Den genererer elektromagnetisme og tar bort statiskelektrisitet 
Krystallhealere bruker bergkrystall for å avdekke hvor sykdom, blokkeringer og ubalanser sitter.  Den harhistorisk vært brukt til å oppdage gift i mat pluss bedervet og dårlig mat. Steinen trekker ut smerte.Kvarts/bergkrystall brukes i krystall healing for å styrke alle kroppens systemer. Healingmessig er den spesielt effektivfor kronisk tretthet, leddgikt, beinskader, depresjon, diabetes, fibromyalgi og intestinal problemer.  Steinen forbedrer din mentale og fysiske energi, utholdenhet og din fysiske styrke.
 
Tekst Cathrine-Devida Kristiansen 2011. Utvidet og redigert 16 april 2017
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i svart turmalin
kr 299,00 kr 349,00
Englesmykke i svart turmalin
Englesmykke i svart turmalin, ekte sølv og kirurgisk stål. Håndlaget av Cathrine-Devida for healing, beskyttelse og spiritualitet. Cathrine-Devida er sertifisert krystallhealer Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856