0
kr 369,00 inkl. mva
Anheng i aktinolitt
Artikkel nr.: For healing
Produktets tilstand: ny
Healingsmykke i den uvanlige steinen aktinolitt. Denne har også litt svart turmalin i seg. Et veldig kraftig smykke i ekte sølv.

Aktinolitt bringer balanse, harmoni og likevekt. Den kan påvirke fargevibrasjonen til andre steiner, og øke deres samlede effektivitet. Steinen øker ens selvtillit ved å kvitte seg med negative følelser, spesielt isolasjonsproblemer som kan hindre fremgang.  Bruk Aktinolitt til å få kontakt med åndeverden og engler.

Aktinolitt

Aktinolitt bidrar til å styrke prosessene i din fysiske kropp, og tillater den å akseptere det som har skjedd. Aktinolitt oppfordrer din ånd til å utforske nye retninger, og gir deg bevissthet om du har gått bort fra dine opprinnelige mål. Steinen fremmer en følelse av egenverd og styrke, og oppfordrer til indre balanse og tålmodighet. Aktinolitt er en fantastisk stein for beskyttelse mot negative energier. Den utvider faktisk auraen din og krystalliserer kantene! Samtidig kobler aktinolitt deg til høyere bevissthet og kropp, sinn, psyke og ånd blir balansert.

For personer som ønsker å bli mer åndelig, fungerer aktinolitt som en slags gateway inn til det riket. Livet handler om balanse, og noen ganger kan vi alle trenge litt hjelp fra en aktinolitt. Hvis du vil ha positiv energi inn i livet ditt, bør du vurdere å bruke Aktinolitt.
Steinen tilhører skorpionens tegn og vibrerer på hjertechakra.
 


kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856