0
kr 349,00 inkl. mva
Anheng i Abalone. Ekte sølv
Artikkel nr.: sterling silver
Produktets tilstand: ny
Detteanhengeterveldigvakkert.Abelone isterlingsølv.

Abalone er egentlig et skjell med klare blå og turkise farger som vises godt når den er polert. Skjell er "det ytre huset" til skapninger som lever i havet, og den regnes som en organisk "sten" som blir brukt til smykker og religiøse sermonier.  Den finnes som oftest ved kysten av Sør Amerika, Japan og Kina.

Krystallhealere og andre intuitive mennesker raporterer om at abalone stimulerer til klarsynthet og intuisjon. Den ble brukt av Indianere i Nord Vest Amerika til renselse, offer og bønn.  I emosjonelle situasjoner har den en beroligende virkning og den er veldig god og myk med våre følelser. Det er godt å ha abalone i nærheten av deg når du jobber deg gjennom følelsesmessige situasjoner som innvolverer en annen part. Den stimulerer til sammarbeid med den andre part. Folkloren nevner abelone som god på fordøyelsen, hjertet, kretsløp og muskelproblemer.

Abalone er veldig healende og går først og fremst på de 3 nederste chakraene.  Den roer også ned stressede mennesker.  Kan med hell brukes av sportsfolk til å hjelpe med bygging av muskler og samtidig beskytte dem.
   Er spesiellt god på solar plexus chakraet.
Copyright. Cathrine Kristiansen
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Anheng i bergkrystall. Ekte sølv
kr 249,00 kr 349,00
Anheng i bergkrystall. Ekte sølv
Kraftfullt anheng i ekte sølv, med en vakker bergkrystall. Et lite hakk i den gjør at den er nedsatt, men dette har ingenting å si for utseende og healingegenskaper. Dette er en mesterkrystall som skal brukes av en som føler seg tiltrukket av den. Denne Atlantis krystallen inneholder mye informasjon...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856