0
kr 499,00 inkl. mva
Anheng. Kors i moldavitt
Artikkel nr.: Ekte sølv
Produktets tilstand: ny
Nydelig kors i ekte sølv med vakre og ekte moldavitt. 5 cm langt. 

Moldavitten kom til jorden som en meteoritt som traff Tjekkoslovakia for ca 15 - 17 millioner år siden. Stenen kommer ikke fra jorden, og bare det er spennende. Steinen er meget sjelden og kan kun finnes omkring Moldauelven i den Tjekkiske republikk.
Folk som holder Moldavite rapporterer om en rekke reaksjoner. Noen kjenner en liten prikking eller varme i hånden som holder stenen,  som ofte vil spre seg til hele kroppen. Noen ganger kan det du kjenner være en åpning av hjertechakraet. Dette kan kjennes ut som noen merkelige, men ikke smertefulle følelser i brystet. Dette kan være ledsaget av en følelsesmessig forløsning med påfølgende ro, og en rødhet i ansiktet. Denne reaksjonen har til og med fått et eget navn, "Moldavitt flush "fordi det skjer så ofte. Noen mennesker vil føle at lys blir ledet gjennom kroppen og svimmelhet kan oppstå. Noen mennesker beskriver også en følelse av å være løftet ut av kroppen sin. Når du skaffer deg en moldavitt kan det ta litt tid til å bli vant til dens energier. Ved reaksjoner kan du gradvis venne den til kroppen din, ved å ta den av ved jevne mellomrom. Bær den da i lengre og lengre tid om gangen. Jeg bærer moldavitt 24/7 over lengre tid for å få den healingen jeg trenger.

Moldavitt er sjeldne steiner. De er blant de kraftigste verktøy for åndelig utvikling, og utvidelse av vår bevissthet. Stenen synes å skape en akselerasjon av ens indre vekst og utvikling. Hundrevis av ganger folk har beskrevet den raske transformasjonen av deres liv, som har kommet så snart de har kjøpt Moldavitt. Jobb, relasjoner, livsstil eller eiendeler som ikke tjener vårt høyeste potensiale ble raskt forløst. Vi har hørt historier om visjonære opplevelser, chakra aktivering, energi rensinger og oppdagelsen av ens personlige skjebne. Alt dette skjedde etter at moldavitt kom inn i deres liv. 


Moldavite harmonerer godt med Bergkrystall, Amethyst, Rosenkvarts, Citrin, Danburite, Phenacitt, Tanzanitt, Azeztulitt, Charoitt, Larimar, Sugilitt og dusinvis av andre steiner. Du kan fint kombinere din moldavitt med disse stenene. Moldavitt forsterker andre steners egenskaper og lader dem hurtig opp.  
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki Advanced level 5-18 in English
kr 1 500,00 kr 2 000,00
Reiki Advanced level 5-18 in English
Reikimasters of the world. There are 13 Grand Master Degree Levels in Reiki Grand master. You must have practiced as a Reiki Master for at least 6 months to take this course. This is "higher education" within this energy work. Certificate is issued after completion of the course and you can invite others...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856