0
kr 329,00 inkl. mva
Ametyst i kjede
Artikkel nr.: stein
Produktets tilstand: ny

 Denne ametysten har en nydelig farge. jeg har satt den i et stilig kjede i stål. Kjedet er nikkel og rustfritt. I kjedet har jeg satt en lotusblomst. Namaste. : ) I låsen finner du 2 fasettslipte glassperler. Låsen er i ekte sølv. Sølv forsterker steinens egenskaper. Håndlaget og helt unik.

 Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep, og endre energien til kjærlighet. Steinen er vanvittig beskyttende. Den beskytter deg mot andre menneskers negativitet, ulykker og skader, stress og ulike typer stråling.  Steinen roer deg ned og er en stein som løfter deg opp fra mørket. Hvis du er under press, vil den skåne deg for belastningen og senskadene. Ametyst lindrer stress og balanserer dine humørsvingninger. Sliter du med angst og frykt, så er dette steinen for deg. Steinen lindrer sorg og smerter, og bør brukes i vanskelige tider. Du vil merke at den løser opp negativitet hvis den får jobbe over en periode.

Ametyst aktiverer åndelig bevissthet, åpner intuisjon og forbedrer synske evner. Den har sterke helbredende og rensende krefter. Den oppfordrer til nøkternhet, har en tankevekkende effekt på fråtseri av alkohol, narkotika eller annen stimulans. Den vakre lilla krystallen beroliger og stimulerer hjernen, og hjelper deg med å bli mer fokusert, få bedre hukommelse og bedre motivasjon. Den hjelper til med å tømme hodet for unødvendige tanker og rot. I tillegg styrker den immunforsvaret og helbreder ubalanser som ligger i kroppen. Hvis du sliter med søvnløshet kan ametyst være til stor hjelp.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Tilbud 2 kurs i Penge og Overflods Reiki
kr 600,00 kr 800,00
Tilbud 2 kurs i Penge og Overflods Reiki
Din tittel blir Abundance Reiki Master og Purple Prosperity Master OverflodsReiki er et system som har som mål å hjelpe deg med å manifestere overflod og velstand ved hjelp av den hinduistiske gudinnen av velstand, Laxmi og Ganesha. I tillegg kan Laxmi og Ganesha bistå med åndelig vekst og velstand....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856