0
kr 329,00 inkl. mva
Abnheng i prehnitt
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny

 Et flott anheng i ekte sølv og kirurgisk stål. Engelen er 4,5 cm fra bunn til topp. håndlaget og i ekte prehnitt.

Prehnite er en stein som oser av beskyttelse og betingelsesløs kjærlighet. Den omgir din aura med et beskyttende skjold av guddommelig energi, og bidrar til å gjenopprette tilliten i universet og din tro guddommelig manifestasjon, og inngripen.

Prehnite er en rolig stein som beroliger miljøet, bringer fred, og lærer deg hvordan du skal være i harmoni med naturen og de ​​elementære krefter. Denne vakre grønne stenen er som en vitamin innsprøyting, og fornyer dine celler.  Den healer dine omgivelser, og hjelper deg til å få et hjem av helbredelse og helligdom. Stenen hjelper deg inn i dyp meditasjon, og forbedrer din evne til å visualisere. Når du mediterer med denne steinen, blir du satt i kontakt med ditt høyere selv. Det sies at Prehnite hjelper bæreren i å kontakte erkeengelen Raphael, samt andre åndelige og utenomjordiske vesener.

Ved stenens innvielse til disse guddommelige energiene (skjer når du bærer den), hjelper Prehnite til med å forberede deg på din indre viten. Den viser deg den beste veien videre for din åndelige vekst, og hjelper deg til å alltid være forberedt uansett hva omstendighetene måtte være.

Prehnite er også nyttig for deg med behov for å rydde ut gamle ting, du ikke har bruk for, og som ikke gagner deg lengre. Den hjelper deg til å gi slipp på eiendeler du ikke lenger trenger, og å effektivt organisere det du allerede har.  Stenen hjelper dem som hamstrer eiendeler eller kjærlighet, på grunn av en følelse av at noe mangler dypt der inne.

Prehnite lindrer mareritt, fobier, og dyp frykt, ved å avdekke og helbrede kilden til frykten.

Fysisk, healer Prehnite nyrer, blære, thymus kjertel, skuldre, bryst og lunger. Det behandler gikt og blodsykdommer, reparerer bindevev i kroppen, og kan stabilisere malignitet.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856