0
kr 349,00 inkl. mva
Smykke i selenitt. Ekte sølv.
Artikkel nr.: Sterling silver
Produktets tilstand: ny
Anheng i ekte sølv, og selenitt. Håndlaget. Vakkert smykke som sitter fint i halsen. Selenitt er en stein med veldig høye frekvenser. 
Selenitt er en kraftig krystall for all kommunikasjon av psykisk art. Den gir deg hjelp til å kommunisere med våre kloke forfedre,engler, åndeguider og våre kjære. Ofte så skjer dette telepatisk med at du plutselig får disse beskjedene inn i hodet, hjertet eller på andre måter. Det er derfor en stein som brukes mye av medier og clairvoyants. Gjennomskinnelig Selenite har en veldig finvibrasjon. Den vil garantert bringe klarhet i ditt sinn. Selenitt åpner ditt kronckakra og høyere chakra, under englenes fantastiske hjelp,  bevissthet og høyere veiledning. Ren Selenitt er en link til din lyskropp og bidrar til å forankre den i jordens vibrasjon.
Rent fysisk helbereder den cellene i kroppen og sikrer at væske som blod og galle er i orden, samt væskebalansen. Stenen sies åjustere ryggsøylen og fremme fleksibilitet i ryggområdet. Den er god for dem med epelepsi da den sies å redusere risikoen for anfall. Selenitt er fantastisk for huden. Den gir deg en frisk og fresh farve, og hjelper samtidig kroppens evne til å absorberekalsium. Stenen hjelper kroppen til å oppta sårt trengte vitaminer og mineraler. 
Selenitt er fantastisk på vår fruktbarhet, graviditet og evne til å være god mor. Stenen beskytter lysten til å ville være mor, den gravide kvinnen og det ufødte barnet, til det er i stand til å forlate moren lykkelig. Stenen øker bærerens libido. 
Psykologisk sett så bistår selenitt til å hjelpe på vår dømmekraft og innsikt. Den klarner bæreren mentalt, hindrer frustrasjon ogforvirring, og hjelper bæreren i å se et dypere bilde av situasjonen. Stenen bringer en bevisst forståelse av hva som har foregåttpå det underbevisste plan. Dette er en kraftig disperser og stabilisator for uberegnelige følelser. "
Selenitt forsterker andre steiner og krystallers virkninger. Derfor kan du legge andre stener på den. Du kan også programmere andre krystaller med den. En skikkelig "Gudesten" med andre ord. Jeg har flere telysholdere i selenitt som jeg legger stenene mine på for ladning. Selv må du la den få litt ro uten arbeidsoppgaver, litt for seg selv en stund, for at den kan lade seg opp. Et døgn er passe tid. Send gjerne en kjærlig takknemmelig tanke til den også.
Selenite kan brukes til å danne en beskyttelse rundt et hus, noe som skaper en sikker og rolig plass som ikke tillater ytre påvirkninger som brann, oversvømmelse m.m. Sett stener i hvert hjørne av huset men på innsiden. Den er ganske skjør og kan gå i stykker av vær, vind og tidens tann. Et stort stykke selenitt plassert i huset sørger for en fredelig atmosfære. Selenittstaver kan brukes til å verne deg om angrep fra guideenergier på auraen eller hindre noe eksternt fra å påvirke sinnet.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
24 karat gull. Anheng. Lykke, penger, beskyttelse
kr 228,65 kr 269,00
24 karat gull. Anheng. Lykke, penger, beskyttelse
Anhenget er i 24 karat ekte gull og forestiller en pengesekk. Symbolet står for beskyttelse, overflod, penger og lykke. Gull er et tungt, gult metall med en fantastisk vakker glans. Dens smeltepunkt er 1063 grader Celsius. Rent gull er 24 karat. Det er så bløtt at vi kan forme det uten å varme det opp....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856