0
kr 329,00 inkl. mva
Kraftfullt kjede i turkis, sodalitt og lapis
Artikkel nr.: Necklace
Produktets tilstand: ny
Turkisenblehedretavindianere, ogerenhelligsteinfordem.Steinenharenfantastiskevnetilåabsorberenegativitetogendredentilengodenergi for deg.Turkishjelperdegogsåtilåføledegiettmeduniverset,noe du er.Dentilpasserenergiensintil deg.Detbetyr at denhealerdineubalanser,selvomegenskapeneikkeeropplistetienbok,elleriminartikkel. 
Turkis er et symbol på sjenerøsitet, oppriktighet oghengivenhet. Steinen bevarer ine vennskap og kan gi deg venner som tidligere var uvenner og fiender. Steinen vibrerer på lykke, overflod og kjærlighet. Turkis har en famtastisk energi på å tiltrekke seg ting. Det betyr også at du må rense den ofte. Legg den over steder på kroppen der sykdom uttrykker seg. Den sies å dra ut smerte og sykdom. 

Sodalitt harmonerer deg innvendig slik at du er i kontakt med underbevistheten din.
Det er en fantastisk sten for arbeid i grupper siden stenen stimulerer tanken. Den harmonerer med loven om tiltrekning siden den får fram hva du trenger. Du får en drivkraft til å oppnå det du vil ha i livet. Stenen healer grupper som har fått brudd i forhandlingene. Den bringer sannhet til all kommunikasjon. Mulig dette hadde vært bra for politikere? :)) Den endrer argumenter når de er usanne. Sodalitt er på intelligensfrekvenser, står for kunnskap og læring, og vil forene det logiske med det åndelige.
Fysisk healing
Sodalitt reduserer høyt blodtrykk når man bærer den over tid. Den bør bæres som anheng over tid for å få mest mulig ut av dens egenskaper. Stenen er også knyttet til skjoldbruskkjertelen siden den har en beroligende effekt på den. Den har også en beroligende effekt på det vegetative nervesystemet og organder tilhørende denne. Ved å balansere det endokrine systemet, styrker det metabolismen. Sodalitt reduserer stress og bidrar til å forlenge bærerens fysiske utholdenhet. For idrettsatleter og karriere mennesker er stenen perfekt. Den hindrer utbrenthet.
Bruk den i lange perioder av gangen. Når den er utladet eller full av energi den har dratt ut av deg, så kan den endre farge, eller bli "skyet" på en måte. Det er et tydelig tegn den må renses, men stol på deg selv om du føler det også. En gang i uken bør denne stenen lades/renses i en bolle med vann, sammen med en bergkrystall.
Sodalitt er en utmerket sten for å utvikle dine metafysiske evner. Bruk den da sammen med Lapis Lazuli eller/og en klar kvartskrystall. Mens andre stener kan sprenge dører til Universets verden, åpner Sodalitt sakte døren, og lar den stå på gløtt, så lenge du trenger det. Dette gir oss aksept og tid til å jobbe med de nye evnene våre, enn hvis de hadde kommet for brått på oss. Sodalitt danner en ganske pålitelig forbindelse med din intuisjon, når den bæres i et anheng. 


Den styrker immunforsvaret, renser blodet, senker blodtrykket, kjøler ned og beroliger områder med betennelse. Lapis lindrersøvnløshet svimmelhet, og overvinner depresjon. Litt pussig at den healer svimmelhet når man faktisk kan bli svimmel når man starter å bruke lapis. Det er heldigvis en midlertidig tilstand. Steinen hjelper luftveiene hals, stemmebånd og nervesystemet.Styrker skjoldbruskkjertelens funksjoner, renser organer, benmarg og thymus. 

Lapis lazuli styrker ens bevissthet, innsikt og intellekt. Den formidler gammel kunnskap og visdom til ens eier. Steinen gir deg nødvendig kunnskap og bringer med dette ro, objektivitet, trygghet, selvtillit og aksept. Lapis Lazuli er en nyttig stein å bære fordi den lindrer sinne og negative tanker og letter frustrasjoner som forårsaker sinne.

Lapis er en av de beste tredje øye chakra stein ene som vi har. Den vil utvikle din intuisjon, forsterke og utvide psykiske visjoner og synske evner. Brukes den på det tredje øyet vil den initiere psykiske krefter Steinen aktiverer pinealkjertelen og åpnerforbindelsen til spirit.  Lapis er en sterk beskyttelses stein som skjermer brukeren fra fysisk fare og psykiske angrep.

Steinen vibrerer på sannhet og å være åpen på alle måter. Gir ro og fremmer positiv manifesting. 

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert anheng i rhyolitt
kr 114,50 kr 229,00
Vakkert anheng i rhyolitt
Et vakkert anheng i ekte sølv og rhyolitt. Det er en vulkansk bergart som innholder grønne, røde, blå, orange og fargeløse partier. Ordet rhyolite kommer fra det greske ordet for strøm (rhyax) og lithos (stein). Rhyolitt ble kalt strømmende stein på grunn av sine flotte flytende bånd som blir dannet...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856