0
kr 299,00
kr 239,20 inkl. mva
Kjede med septariestein.
Artikkel nr.: Septarian
Produktets tilstand: ny
Septarie stein i kjede av kirurgisk stål. Håndlaget  Septarian steiner er veldig spesielle. Den kalles også for dragestein. De har blitt dannet av vulkanutbrudd. Disse utbruddene drepte alt liv i sjøene omkring, og levninger etter dyr og planter sank til bunns i disse sjøene. Mineralene av disse levningene dannet gjørmeballer. Når havet trakk seg tilbake, tørket disse gjørmeballene ut. Det er disse du ser i mønsteret på steinen. Denne vakre steinen ble dannet i krittperioden for 50-70 millioner år siden. Septarian stein inneholder kalsitt (de gule partiene) og Aragonitt (de brune partiene) Den ytre linjen er kalkstein.

Steinen har sitt navn etter det latinske ordet "septum" som betyr både en vegg og tallet syv. Når disse gjørmekulene tørket, så krympet dem inn. De dannet da et spesielt mønster av syv punkter i hver retning.

Hvis du prater i offentlige sammenhenger er dette steinen for deg. Du får publikums oppmerksomhet og en fornyet selvtillit. Ditt budskap kommer frem og du blir hørt. Hvis du har problemer med jording, bør du bruke septarian stein. Den gir følelsesmessig stabilitet, tålmodighet og toleranse. En fantastisk stein å meditere til. Spesielt hvis du ønsker å vite de underliggende årsakene til sykdom. Når du vet dette, kan du fokusere på å la kroppen få heale seg selv. Septarian kan absorbere energi over en periode. Når du da trenger denne styrken, overfører steinen det til deg. Den er veldig beskyttende. Septariestein tar bort mareritt, negativ energi og psykiske angrep. Den er veldig fin hvis du jobber med å utvikle dine evner.

Steinen jobber på muskler, og bør brukes hvis du er plaget av muskelkrampe. Den jobber også på blod og nyrer.
Steinen regulerer på alle plan. Den forbedrer din åndelige, mentale og fysiske dyktighet. Septarian er veldig beroligende. Den roer ned og gir deg forståelse av hva som skjer med deg i livet. Vet du dette er du tryggere. Hvis du misstrives i livet, kan du med hell bruke den. Steinen forsterker dine positive energier.

Jobber på de lavere chakraer. Rot og navelchakra.
 


Tekst

Cathrine-Devida 2015
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Anheng med kors 24 K gull
kr 228,65 kr 269,00
Anheng med kors 24 K gull
Vakkert anheng (krystall) med kors i ekte 24 karat gull. Smykket er fantastisk fint. Gull er et tungt, gult metall med en fantastisk vakker glans. Dens smeltepunkt er 1063 grader Celsius. Rent gull er 24 karat. Det er så bløtt at vi kan forme det uten å varme det opp. Visste du at én eneste unce gull...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856