0
kr 199,00 inkl. mva
Healingsmykke i sort turmalin
Artikkel nr.: Healing
Produktets tilstand: ny

Turmalin er et kraftig smykke når det kommer til beskyttelse og selvutvikling. Dette anhenget vil henge fint rundt halsen din. Steinen har hudkontakt for bedre resultater.

Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og jording. Denne krystallen er en av de mest populære når det kommer til beskyttelse og metafysiske formål. Ikke rart siden den er så vanvittig sterk, og skyver bort alt negativt. Selv om denen stene en svart vibrerer den på lykke og positive holdninger, uansett omstendigheter som du befinner deg i.  

 Krystallen styrker immunforsvaret og hjelper deg som har allergier, slik at du kan føle deg lettere. Når du treffer mennesker som har vibrasjoner som er ubehagelige, støter svart turmalin den negative energien fra seg, slik at du ikke får den i deg. Den er fantastisk å bære som et smykke på kroppen, i kontakt med huden.

Svart turmalin vibrerer på rot og det chakra som du har under føttene dine, "earthstar" chakra. 
 Dette er en kraftig stein for jording. Den vil også beskytte deg mot psykiske angrep og negative energier.

  I et rom vil svart turmalin rense området der de er plassert. Vi lever alle med en rekke elektro-magnetiske strålinger som TV, datamaskiner og  andre elektriske apparater som er viktig i hverdagen din. Stenen er helt fantastisk. Den oppfører seg som en støvsuger som suger opp all negativitet rundt deg. Denne negativiteten omformer den til positivitet
Hvis du gjør mye åndelig/spirituellt arbeid, eller har sterke psykiske krefter, og du bruker disse evnene ganske mye, kan du bli veldig ujordet. Svart turmalin vil jorde deg raskt.  

Andre steiner som du kan kombinere med svart turmalin er: Ametyst, Zircon, Sugilite, Turmalin Quartz og Charoitt. Disse er alle svært beskyttende. Svart turmalin vil forsterke disse stenene.


Cathrine-Devida Kristiansen 2012
 kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
24 karat gull. Anheng. Lykke, penger, beskyttelse
kr 228,65 kr 269,00
24 karat gull. Anheng. Lykke, penger, beskyttelse
Anhenget er i 24 karat ekte gull og forestiller en pengesekk. Symbolet står for beskyttelse, overflod, penger og lykke. Gull er et tungt, gult metall med en fantastisk vakker glans. Dens smeltepunkt er 1063 grader Celsius. Rent gull er 24 karat. Det er så bløtt at vi kan forme det uten å varme det opp....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856