0
kr 250,00 inkl. mva
Engel i bergkrystall
Artikkel nr.: engler
Produktets tilstand: ny
Nydelig kvalitet på stenene disse englene er laget av. Ekte sølv med sølvforgylte vinger. 4,5 cm fra bunn til topp. Laget av Cathrine.

Bergkrystall (klar kvarts) fra gresk krystallos, ”is”.
Dette regnes som ”mesterkrystallen”, den mest allsidige av alle krystaller, symbol på balanse og renhet.
Bergkrystall finnes i fargene gylden gule, gul og rosa. Stammer fra India. Dens egenskap er først og fremst å fremme forståelse og sympati. Klarhet, innsikt og veiledning. Skaper kontakt med intuisjonen.
Inneholder alle farger, og healer overalt.
Påvirker alle chakra, særlig kronechakra.
Planet: Solen, Månen Element: Ild, Vann Chakra: Alle, Særlig Krone. Egenskaper hos bergkrystallen er balanse og renhet, meditasjon, forsterker virningen av andre krystaller, fremhever den "sjette" sans og renser auraen.
Bergkrystall er egnet til programmering, samt balansere, fokusere, transformere og lede energi. Også fin ved meditasjon, indre reiser etc.
Legg en under puten for klarere drømmer.
Den stimulerer intuisjonen og styrker forbindelsen med sjelestjernen. Steinen er også virkningsfull når man vil ha forbindelse med åndelige veiledere. Steinenenes lengde varierer .Ved healingarbeide kan man la krystallstaven peke på det sted på kroppen som skal heales og sende energi gjennom den ved å visualisere hvitt eller farget lys som man lar strømme igjennom den (Staven trenger ikke å berøre kroppen). Hvis blokkeringer skal løses opp kan spissen berøre energipunktene en etter en. Bergkrystallen kan også benyttes når man trenger å beskytte seg.
Bergkrystallen virker inn på alle kroppens energisentre.
Denne kobles sammen med Det Tredje Øyet/Pannchakraet og krone/hode chacraet. Dette er trolig den sterkeste steinen vi har energimessig. Gir innsikt og klarhet og øker konsentrasjonen. Brukes mye i healing. Står for beskyttelse og kraft. Den gir også energi, vern og lagrer og sender informasjon. Bra mot jord og vannstråling og skaper gode vibrasjoner i et rom og blir mye brukt i Feng Shui. Den er allmenn helende og løser opp blokkeringer.

Info Fra Lars Rolle sin nettside
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Anheng i rhyolitt
kr 114,50 kr 229,00
Anheng i rhyolitt
Et vakkert anheng i ekte sølv, med en liten rød korall i midten. Det er en vulkansk bergart som innholder grønne, røde, blå, orange og fargeløse partier. Ordet rhyolite kommer fra det greske ordet for strøm (rhyax) og lithos (stein). Rhyolitt ble kalt strømmende stein på grunn av sine flotte flytende...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856