0
kr 349,00 inkl. mva
Armbånd i rosenkvarts
Artikkel nr.: Armbånd
Produktets tilstand: ny
Etr nydelig armbånd i rosenkvarts. Armbåndet utståler kjærlighets energi. Små turmaliner pynter opp mellom rosenkvartsen. Sølv og kirurgisk stål. Et lite kors pynter opp i låsen. Håndlaget.

Rosenkvarts: Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet, toleranse, medfølelse og egenkjærlighet.

 Stenen hjelper oss i å leve ut vår åndelige tro,og  forenkler balansering av den emosjonelle prosessen slik at innvielsen til ditt høyere selv kan oppnås. På denne måten får du integrert åndelighet i ditt liv på en naturlig måte.

Rosenkvarts er den ultimate stein i å hjelpe din sjel til å nå det høyeste nivå. Den vil hjelpe deg i prosessen.
 

Den utvider din bevissthet til å forstå å sette i gang meditasjon og selvutvikling, aksept og balansering. Rosenkvarts  fjerner tendenser til å unngå ting som er vanskelige. Den jobber med frykt og mot et liv uten angst og redsel. Du blir mer villig til å akseptere og integrere ny informasjon og samtidig opprettholde en klarhet i intellekt av informasjonen som allerede er oppnådd.


Stenen symboliserer kjærlighet uten grenser. virker inn på det 4. energisentre som er hjertechakraet. Stenen åpner hjertesenteret og reduserer selvbebreidelse og ødleggende følelser. å behøve å tillate mere kjærlighet i ditt liv, å våge å åpne seg mot de som vil gi deg oppmerksomhet og kjærlighet.. Stenen virker på glede, åpenhet,spontan glede, omtanke og naivitet. En sten som tillater oss og tilgi. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse. Er du ulykkelig i kjærlighetslivet, er denne stenen fantastisk på å lege sår. Enten hvis du har blitt forlatt eller såret på andre måter. Ved å ha denne stenen i huset beskytter den mot uønskede energier/gjengangere m.m. Bær den som anheng eller armbånd, og du er beskyttet mot alt negativt.

Bruk den gjerne i nærheten av enheter som gir stråling som f.eks datamaskin og mobiltelefon. Da blir du ikke så sliten av å være på data eller å snakke i telefon. Et must for alle de som sitter i slike yrker. 

Rosa turmalin: Tradisjonelt er det sagt at turmalin fordriver frykt og negativitet, beroliger nervene, gir inspirasjon og fordriver bort sorg. Sensualiteten din kommer mere frem, konsentrasjon og veltalenhet forbedrer seg, og balansen i kjærlighetsforholdet ditt blir gjenopprettet. Rosa turmalin gir deg bedre søvn. Kreativitet og fruktbarhet blir stimulert, og en altfor passiv eller aggressiv natur blir balansert med denne vakre rosa steinen. Rubellite styrker spesielt hjertet og viljestyrken, og manifesterer større visdom hos den enkelte. Steinen frigjør også energi, slik at du klarer å følge den gode flyten i ditt liv, i stedet for å føle motstand mot det. Rosa turmalin kan hjelpe deg til å slappe av og roe deg ned hvis du sliter med frykt og/eller stress.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Anheng og kjede med anker
kr 99,50 kr 199,00
Anheng og kjede med anker
Anheng med anker og kjede i kirurgisk stål. Anker står for jording og at man er trofast mot sine verdier. Mange mennesker som har kommet ut av vanskelige situasjoner, bærer ankeret som en påminnelse om på aldri falle tilbake.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856